facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölnlycke Cykel o Sport

Mölnlycke Cykel o Sport

Story

Mölnlycke Cykel o Sport är en lokal sportbutik i Mölnlycke som grundades år 1923. Vi håller ett brett sortiment av sportvaror och erbjuder även service såsom reperation och underhåll av cyklar, skidverkstad (montering, slipning, vallning av snowboard, längd och alpint), slipning av skridskor. För oss är det personliga mötet en viktig del i vår verksamhet. Vi vill hålla en hög servicegrad mot våra kunder så att de känner sig trygga i sina köp.

Address: Hönekullavägen 7, 435 44 Mölnlycke
Phone: 031-88 44 00
City: Mölnlycke
Zip Code: 435 44


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Bike Fixx Göteborg, Cykelhuset
Similar places near
CrossFit Västkusten CrossFit Västkusten 1 km Det är jätte bra där, dem lär ut crossfit på ett bra sätt och går igenom allting. Dem...
SM SPORT Orientering AB SM SPORT Orientering AB 3 km Förstklassig kompetens, stort urval, kvalitetsproduter.
Reviews
Hjälpsamma och trevliga.
Service i världsklass! Köpte och servar racercykeln här. Hyr även skidor och köper diverse sportprylar. Alltid lika bra hjälp på plats :
Ägaren är mycket serviceinriktad och mån om sina kunder. Tack för slipningen av skidor o justering av bindningar. Jag kommer tillbaka.
Bra service och trevlig personal.
Bra på skidservice ommontering av bindningar samt slip, bra sortiment av beg barncyklar och skidor till bra priser. Dessutom trevlig och erfaren personal. Rekommenderas!
Kunnig och trevlig personal, kvalitet på prylarna i sortimentet åtminstone cyklar och skor, som just jag vet mest om och dessutom en prisbild som absolut matchar de stora sportvaruhusen i stan. Eftersom tid är pengar och bilresor till shoppingtempel långt bort är tråkigt handlar jag helst här
Grym butik med stort utbud, fantastisk service och trevlig personal! Rekommenderas verkligen
Stort utbud av cykel tillbehör, och har bra personal
Kunniga och trevliga, har gått ut som väldigt nöjd kund efter varje besök. Bra på att hitta rätt saker till barnen också, lägger fullt fokus på att prata med barnet och att hitta rätt storlek mm. Lyxigt att ha en så bra sportaffär på hemmaplan.
Bästa servicen!
Comment on this business

to add Mölnlycke Cykel o Sport map to your website;