facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölnlycke Fabriker

Mölnlycke Fabriker

About

Mölnlycke Fabriker ska utvecklas till ett livfullt område med en blandning av verksamheter, kontor, handel, rekreation & bostäder i olika upplåtelseformer.

Story

Wallenstam och Härryda Kommun har tecknat ett ramavtal för att bidra till fler bostäder i området. Totalt kommer Wallenstam att bygga cirka 600 lägenheter där byggnationen kommer att ske etappvis. Första året bygger vi cirka 200 lägenheter och därefter cirka 100 lägenheter per år under fyra år. I Mölnlycke Fabriker vill vi skapa en naturlig koppling mellan kulturarv och framtid genom att förena områdets unika fabriksbyggnader och befintliga verksamheter med nya bostäder, kreativa näringar och moderna uttryck. Wallenstam kommer dessutom fylla de gamla fabriksbyggnaderna med kommersiella hyresgäster.

I planen ingår även att Härryda kommun ska bygga en sporthall i Mölnlycke Fabriker där en matchhall med drygt 1800 sittplatser och tillhörande träningshall ska inrymmas.

Impressum

Vår policy på Facebook: Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Angrepp på enskilda individer accepteras inte. Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare. Se även Facebooks generella användarvillkor

Address: Fabriksvägen, 43535 Mölnlycke
Phone: 031-20 00 00
es.matsnellaw@rekirbafekcylnlom
City: Mölnlycke
Zip Code: 43535



related searches: Mölnlycke fabriker age
Similar places near
Mölnlycke Kontorshotell AB Mölnlycke Kontorshotell AB 2 km Nyöppnat kontorshotell i Mölnlycke företagspark.
Builda AB Builda AB 3 km Builda är en koncern bestående av fristående bolag inom bygg och anläggning. Våra bol...
Comment on this business

to add Mölnlycke Fabriker map to your website;