facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MOM Events

About

Detta är den officiella facebook-sidan för MOM Events och motorbanan på Ljungbyhed Park. MOM Events hyr ut och producerar egna evenemang på Ljungbyhed Park

Address: Thulinvägen, 264 51 Ljungbyhed
City: Ljungbyhed
Zip Code: 264 51


Similar places near
Bra Stängsel AB Bra Stängsel AB 439 meter Hög service bra ställe att arbeta på
Inflatable UF Inflatable UF 622 meter Vi vill erbjuda livsnjutare en rolig men även praktisk tunna för kylning av drycker m...
Elsys shop Elsys shop 794 meter Välkomna till elsys shop Vi har lite nytt hemkommit till ordinarie pris
Järnkonst i Ljungbyhed AB Järnkonst i Ljungbyhed AB 4 km Per Jadéus & Ingmar Johansson Smide för trädgård Pergola, spaljéer, rosenbågar, eldk...
Friis Scaffolding AB Friis Scaffolding AB 5 km Seriös firma med bra personal. Ett företag som dessutom stöttar lokalsamhället och fö...
Reviews
Top Gear Sverige. Här får du en känsla av ”Top Gear”. Hangarer, Racerbilar, Flygfält, Racerbana, Action, Fart, Utbildning, Träning, Konferens, Glädje och Spänning. Inte minst, gedigen kunskap inom områdena Trafiksäkerhet, Motorsport samt utveckling av körskicklighet hos civila och professionella chaufförer.
Jättetrevligt och bra anordnat, supertrevligt på alla sätt och vis. Personalen på plats ordnade med allt suveränt!!
Mycket trevlig anläggning! Har du inte varit här har du missat något! Grymt bra mat av Lucys in the sky! Rekomenderas varmt!
Vart på utbildning i MoM's lokaler. Fina lokaler. Trevlig personal och bra mat bjöds på Utbildningen kunde varit bättre...kände själv att den behöver uppstruktueras. Kändes som syftet saknades i utbildningen och var liknade samma som man läste i sin grundutbildning. Bara en ny utb plan. kunde man gått igenom på en förmiddag istället behövde vi vara där i 3dagar?
Sveriges bästa bana för kör-event då det finns gott om stora asfaltsytor om man vill bygga upp egna övningar. Det finns inte heller någonting att köra in i så ett misstag kostar ingenting. Själva tävlingsbanan är utmanande och har både snabba och långsamma partier. Stora faciliteter som tar mycket deltagare, riktig scen med tv skärmar för din presentation eller breifing. Stora garage som tar många bilar. Tillgång till både tvätt och tankning på banan.
Succé säger jag bara. Åk hit och delta om du kan.
Skåne truck show 2019, 900 lastbilar, vilken show
Suveräna evenemang och kul banlayout som lämpar sig framförallt för snabbare bilar. Folkracet är ett måste! Micke som äger/driver MOM Events är både trevlig och extremt kunnig!
Väldigt trevlig personal, men ibland var dom lite många bakom disken så gästerna glömdes bort. För lite papperskorgar. Men många plus att där var städat runt lastbilarna på morronen.
Alla som har en sportbil borde gå kurs hos Kung Micke O. Micke är en av Sveriges främsta på köra och instruera. Micke kör blå STCC. Lär er köra och bli trygga med er Sportbil.
Comment on this business

to add MOM Events map to your website;