facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Monstro

Address: Nordanvägen , Stockholm-Arlanda 190 45, AB, SE
City: Stockholm-Arlanda
Zip Code: 190 45



related searches: Monstro movie, Monstro Pinocchio (2022), Monstro Isaac, Monstro meaning, Monstro the whale live-action, Monstro Monsters Inc, Monstro 2022, Monstro death
Similar places near
Max Max 94 meter Pommesen smakar som potatis från tjernobyl. Min deluxe tripple cheese var fuktig som ...
Max Express Max Express 123 meter
Sky Grill Sky Grill 313 meter Alltid god mat! Värt pengarna. Grillspettet med lamm är en favorit, laxen var den god...
Reviews
Upplevelsen var inte total, men nära inpå. Burgaren kändes för billig och kanske aningen för vällagad för att vara flygplatsmat. Sämre hade varit gott nog. Ölen var sådär lagom kall , men även den för billig och för inbjudande. Ett plus försvinner pga den låga ljudnivån som gjorde mig till den mest högljudda gästen fastän jag satt ensam. Och nästa plus försvinner för att det saknades karaoke. Dock så vinner haket ett plus för att man valt Heintz Ketchup. Allt som allt ett fint ställe!
Pasta carbonaran var smaklös och trist med segt och hårt fläsk och några andra konstiga köttbitar i. Nästan ingen ost. Absolut inte prisvärd 195 kr. Vinet 145 kr per glas lika dåligt.
Burgaren är nog en av dem sämre jag ätit. Väldigt soggy inte saftig utan mer blöt brödet dåligt mm Pommesen okej men för priset hade man kunnat få någon dip till i alla fall när maten håller så dålig standard. Vet inte hur pastan är. Det kanske kan få mitt betyg att gå upp om jag äter här igen.
God burgare. Kanske inte värd 208:- Men inget är billigt på en flygplats.
Beställde burgare. Smakrik och god burgare och perfekta pommes. Tjejen beställde carbonara och den var också god. Arlanda är ju dyrt så det får man räkna med. Håller inte alls med alla dåliga recensioner. Jag skulle kunna gå hit igen.
260 SEK för en hamburgertallrik med läsk. Hamburgaren var nedkyld - antingen förvarad i kylen, eller så är såsen iskall när den hälls på. Oljigt bröd. Pommesen gick inte att ta med gaffel. Sprack som knäckebröd. Det enda som var OK var läsken Coca Cola på flaska . . den var dock inte helt nedkyld. Till råga på allt var restaurangen smutsig. Det är uppenbart att köket främst serverar den dyrare restaurangen på samma våning, och att Monstro är en koncept med syfte att pumpa in pengar för oätlig mat. Aldrig mer.
Utifrån vad jag och min sambo åt så är vi nöjda. God carbonara med tuggmotstånd i pastan. Dyrt men det är ju Arlanda. Förstår inte alla dåliga recensioner :
Dyrt, oätlig soppa samt inkompetent personal. Brödet till soppan var bränd så vi visade han som jobbade i kassan. Svaret vi fick var ”vad ska jag göra åt det?”. Riktigt illa.
Alltså!! Vilken kattmat! Pasta överkokt, såsen skurit sig... skolmat bättre än 160kr pastan!!! Ät ej här! Vinet ok. 100kr men 0,9 dl vilket är 0,3-06 dl för lite mot gängse kutym. Men ärligt, gå inte hit!!!! Även trött servicepersonal...nu när de ska vara som mest alerta!
Svindyrt! För torr och tråkig mat. Undvik och ät någon annanstans!
Comment on this business

to add Monstro map to your website;