facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Montagetjänst Bodin & Co AB

Montagetjänst Bodin & Co AB

About

Vi är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri, främst inom pappers- och massaindustrin.

Läs gärna mer här: http://www.sebroschyr.se/montagetjanst/WebView/

Story

Vi är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri, främst inom pappers- och massaindustrin, där vi arbetar för att leverera kompletta lösningar och för att finnas tillgängliga genom hela kedjan - med allt från konstruktion till tillverkning och bearbetning, vidare till montering och demontering.

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett område av tjänster inom konstruktion och tillverkning, maskinflytt, nymontage samt underhållsarbeten såsom lagerbyten, motorbyten, valsbyten, uppriktning, m.m.

Utöver detta köper, renoverar och säljer vi begagnad utrustning och har egen produkttillverkning av specialanpassad utrustning.

Vi arbetar både inom och utanför landet, och har egen personal som kan hjälpa till med både administration och transporthantering.

Products

Vi erbjuder tjänster inom konstruktion och tillverkning, maskinflytt, nymontage samt underhållsarbeten såsom lagerbyten, motorbyten, valsbyten, uppriktning, m.m.

Utöver detta köper, renoverar och säljer vi begagnad utrustning och har egen produkttillverkning av specialanpassad utrustning.



"Vi är ett företag med stort kunnande och mångårig erfarenhet inom tung industri, främst inom pappers- och massaindustrin, där vi arbetar för att leverera kompletta lösningar och för att finnas tillgängliga genom hela kedjan - med allt från konstruktion till tillverkning och bearbetning, vidare till montering och demontering.Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett område av tjänster inom konstruktion och tillverkning, maskinflytt, nymontage samt underhållsarbeten såsom lagerbyten, motorbyten, valsbyten, uppriktning, m.m.Utöver detta köper, renoverar och säljer vi begagnad utrustning och har egen produkttillverkning av specialanpassad utrustning."
Address: Industrileden 4, 66732 Forshaga
Phone: 054 - 60 25 00
es.tsnajtegatnom@ofni
City: Forshaga
Zip Code: 66732


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Montagetjänst bodin & co ab forshaga review
Similar places near
Forshaga Stora Enso Forshaga Stora Enso 395 meter Stora Enso är ett företag med hög svansföring när det gäller miljö och har alltid män...
HARDAB HARDAB 904 meter Jag jobbar här.
Comment on this business

to add Montagetjänst Bodin & Co AB map to your website;