facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Montessoribarnens förskola i Tumba

Montessoribarnens förskola i Tumba

About

Tvåspråkig, engelsk-svensk montessoriförskola i Tumba med små barngrupper, utbildad personal med barnen i fokus.

Story

Vi är väldigt stolta över att vara en tvåspråkig förskola från och med augusti 2015. Vi är den första förskolan i Botkyrka kommun som är engelskspråkig. De två pratade språken är svenska och engelska och vi erbjuder båda språken från ett års ålder.






Att tro på sin egen förmåga, är oerhört viktigt, ansvarstagande och fram växer en god självkänsla. Det väcker känslor som jag är viktig, jag har ett eget värde, jag har tillit till min egen förmåga.



Dessa begrepp förverkligas för barnen på många sätt, till exempel genom lek, sång, rörelse, samvaro, rollspel, skapande och på montessoripasset. Vi ser montessoripedagogiken som ett verktyg, en möjlighet för barnen att utforska och lära sig behärska det de önskar kunna. Vi ska ta tillvara på barns naturliga kraft att vara nyfikna och lära sig. ¨Lär mig att göra det själv¨ är en grundsten i montessoripedagogiken och även hos oss på förskolan.



Vi pedagoger är till för barnen. Förskolan är deras plats, där dom visar vägen i lärandet.




I ett lugnt bostadsområde uppe i Storvreten ligger vår förskola med tre avdelningar.

Vi är ett privat alternativ, med små grupper och utbildade pedagoger.

Vi följer samma taxa som kommunala förskolor.




"Vi är en fyra avdelningsförskola med inriktning på montessori och engelska."
Address: Toppvägen 12, 14754 Tumba
Phone: 0702693925
City: Tumba
Zip Code: 14754


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Bästa förskolan i Botkyrka, Privat förskola Tumba, Montessori förskola Tumba, Förskolor, Förskolor Botkyrka, Förskollärare Tumba, Förskolan Tranan Botkyrka, Humlan förskola Fittja
Similar places near
Förskola Nackdala Förskola Nackdala 2 km Sämsta förskolan. Fler nya personal hela tiden. Oansvariga vid händelser. Man hör frö...
Reviews
Bästa förskolan, dottern trivdes från dag 1. Personalen gör det lilla extra för barnen hela tiden, de är alla så fina och omtänksamma. Rekommenderar verkligen denna förskola!
Översatt av Google Om du vill att dina barn ska leka, lära och bli väl omhändertagna är det här rätt plats. Lärarna är utmärkta, det finns alltid aktiviteter ute och inne, och du behöver inte oroa dig för att använda skärmar under långa perioder. När man ställs inför problem är chefen mycket hjälpsam. Original If you want your children to play, learn and be well taken care of, this is the right place. The teachers are excellent, there are always activities outside and inside, and you won't have to worry about using screens for long periods of time. When faced with any problem, the manager is very helpful.
Comment on this business

to add Montessoribarnens förskola i Tumba map to your website;