facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MOPAR SE

MOPAR SE
"Välkommen till Växjö Bilförmedling AB!Sedan 2009 köper, säljer och förmedlar vi begagnade bilar och har alltid ett stort urval begagnat av olika modeller och prislägen.I samma lokaler driver vi även Pickupcenter Småland där vi är auktoriserade för Dodge RAM och importerar även nya Ford, Chevrolet och GMC.Vi är stolta och glada över utnämningarna som vi fått till "Växjös Superföretag" tre år i rad.Varmt välkommen in till oss för att göra din nästa bilaffär!"
Address: SOLÄNGSVÄGEN 2, 35250 Växjö
Phone: +46470700429
City: Växjö
Zip Code: 35250



related searches: Fiat Ducato husbil, Fiat motorer husbil
Similar places near
Vianor Sverige Vianor Sverige 6 km Väldigt otrevligt bemötande. Aldrig mer göra mina affärer där.
Växjö Customs Växjö Customs 8 km We do what you think isn't possible and then some. If you need your car tuned, repair...
Reviews
Otroligt smidigt och väldigt bra service, inriktade med fokus på kunder, kan rekommendera, verkligen
Köpte en VW Amarok hos Växjö bilförmedling. Mycket bra bemötande från första kontakt. Christofer svarade på alla mina frågor, fotade de defekter som finns på bilen då jag inte kunde komma och kolla på den direkt. Bilen var välrekondad när jag kom för att titta på den och det blev affär. Tyvärr tändes en motorlampa på vägen hem, men återigen inget tjafs, "kom tillbaka med bilen så tittar vi på det, du får dessutom låna en bil under tiden". Kan inte bli annat än 5 stjärnor från min sida! Jag rekomenderar verkligen Växjö bilförmedling, bra ordning på bilarna och trevligt bemötande. Nu hoppas jag bara att ni får ordning på min underbara Amarok snart, saknar den!
Har använt mig av Växjö Bilförmedling 3 gånger med att förmedla bilar samt köpt bil. Så otroligt smidiga och proffsiga att ha att göra med. Dem gör verkligen allt för sina kunder. 5/5 stjärnor
Mitt första besök med LUA72T ett garantifel blev väl bemött. Tack Daniel !!
Mycket trevlig och duktig personal fina bilar och bra priser Växjö bästa bilaffär
Andra gången jag sålde en bil via Växjö Bilförmedling. Precis som förra gången gick det snabbt och smidigt. Kan verkligen rekommenderas.
Ringde till firman, bestämde med säljaren att jag skulle åka omgående för att se på en bil som min son hade för avsikt att köpa. Väl där såg jag bilen skylten var vänd, bra juste säljare som hållt bilen då vi var på väg. Fick tag i en av försäljarna och presenterade mig och sa att vi kommit för att se på bilen som vi hade för avsikt att köpa. "Den är såld, kom in en och sa jag ska ha den", ok men jag var på väg hit för samma bil kunde ni inte ringt så hade jag sluppit köra 13 mil för ingenting. Fick inget vettigt svar eller ursäkt av "backslick" försäljaren. Inte konstigt att bilförsäljare ibland ansers vara de lägst stående varelser som gå på vår planet. Jag kommer aldrig att sätta min fot där igen och jag upplyser alla som för firman på tal om hur man behandlar potentiella kunder.
Hade mailkontalt med en säljare angående en bil, sa att jag ville komma och kolla på den och att vi hade ca 2 timmars körväg. När vi kom och tittade på bilen visade det sig att denna var rostig. Kände att detta kunde meddelats innan vi körde.
Bra och snabb och enkel affär då jag bytte in min gamla BMW 320 till en nyare av samma modell. Fick problem med en tändspole på vägen hem men de tog kostnaden för att rätta till det hela så jag är en nöjd kund.
Kanske bra en gång i tiden men sämst nu!!! Säljer bilar med dolda fel. Köpte en BMW av dem och det var största misstaget jag gjort i mitt liv.
Comment on this business

to add MOPAR SE map to your website;