facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mörby Dental Group

"På Aqua Dental, tandläkare i Mörby, arbetar kompetenta tandläkare med kollegor. Här kan du bli behandlad med bland annat tandimplantat, tandställning, estetisk tandvård men också allmäntandvård. Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. Det är viktigt att du känner dig inkluderad i din behandling och därför arbetar vi hårt för ett individuellt bemötande för varje patient. Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. Välkomna!"
Address: Danderyd
Phone: +4687554340
City: Danderyd



related searches: Aqua Dental Stockholm
Reviews
Hög kvalitét i arbetet dom utför och extremt noga med service och vänlighet. En av de bättre tandläkarmottagningarna jag besökt. Rekommenderar!
Otroligt trevlig och professionell personal. Flora Rissler tandreglering specialist är jätte duktig, alla andra med. Rädsla av tandläkaren försvinner bara efter deras trevliga bemötande super nöjd
Extremt dåligt och oproffsigt, sätter inte min fot där!! Vill inte ens ge 1 stjärna. En gång räckte när en läkare öppnat min tand som skulle lagas vidare efter kliniken på Vasagatan. Sen tyckte han att jag var för nervös det är man ju alltid och jag var pyttelite stressad och det talade jag om innan då avbröt läkaren behanding och täppte till min öppen tand med någon fyllning som han hade på sin tumme! efter det ville han remittera mig till helt annan klinik utan att ens fråga om min åsikt. Och sen stack han helt och hållet och sa inte ens Hejdå. Jag satt kvar och frågat sköterskan vart snubbe tagit vägen.. Jag krävde att han kom tillbaka och avslutat samtal om vidare remiss med mig.
Fantastisk personal och fantastiska tjänster. Jag är stamkund i flera år nu och jag kommer aldrig att bytta denna tandklinik. Känns som hemma varje gång när jag åker dit och jag tackar Nora för att hon tar bort all min panik varje gång.
Bra och pedagogisk personal som gör ett noggrant jobb och anpassar typ av tandvård efter behov. Trevliga lokaler som ligger centralt till inne i Mörby centrum. Priserna har varit något högre än referensprislistan från TLV, men det kanske man får räkna med i Stockholmsregionen.
Falsk personal och stämning, pratar om vad som är bäst för mig när det egentligen handlar endast om pengar! Inga duktiga skådisar där inte! Kan inte ens ljuga..
Jag har tandläkarskräck men här kunde jag verkligen känna mig lugn. Proffsigt och trevligt! Hit kommer jag igen!
Jag har länge gått på Mörby Dental group i Mörby, tyvärr har de blivit uppköpta av Aqua Dental och tappat kvaliteten helt. Kommer inte komma tillbaks.
Vill inte ge 1 men måste tyvärr .Personalen har ingen kunnskap om barntandvården och vet inte vad som gäller .
Professionell tandvård på alla sätt. Moderna lokaler högst upp i Mörby Centrum. Trevligt bemötande i en stressfri miljö. Rekommenderas varmt till alla. Världsklass!
Comment on this business

to add Mörby Dental Group map to your website;