facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mörbybadet

"Familjeband med motionssim och äventyr."
Address: Vendevägen 94 , Danderyd 182 32, AB, SE
Phone: +46 8 503 827 50
City: Danderyd
Zip Code: 182 32


Opening Hours

Monday: 11:30-21:00
Tuesday: 08:00-20:00
Wednesday: 08:00-21:00
Thursday: 08:00-20:00
Friday: 08:00-20:00
Saturday: 08:00-16:00
Sunday: 08:00-16:00


related searches: mörbybadet öppettider, mörbybadet simskola, fair utveckling mörbybadet, mörbybadet bassängschema, mörbybadet bilder, fair utveckling ab, mörbybadet befair, mörbybadet ekerö
Similar places near
Golfcenter i Danderyd Golfcenter i Danderyd 3 km Vill du va noga med vad du har i din bag så ta reda på det. Mycket proffsiga och de k...
Reviews
Otroligt trevlig och välkomnande personal i receptionen som första besökare. Bra bassänger och fin simhall, jag upplevde inte vattnet för kallt som andra gjort i recensionerna. Trevligt med personal som gick runt och såg till att allt stod rätt till. När jag var där var det lite folk, jag hade en hel bana för mig själv. Kommer definitivt komma hit igen.
Det ett mycket trevligt bad Rent ock fräscht Bra personal som gör allt För du som är där skall Trivas mvh Sören
Trevligt bad för vuxna som vill motionssimma. För kallt i vattnet för mindre barn. Treåringen huttrade och blev blå om läpparna.
Ett väldigt fint bad strax utanför Stockholm. Fin arkitektur, 25 m bassäng, rent och fräscht. Motionssim plus lek för barn. Bastu, bubbelpool, kafe. Absolut värt ett besök! Mysigt kvällssim på måndagar för vuxna.
Älskar detta bad. Tråkigt de inte lagar bubbelpoolen bara
Pinsamt. Att det ska ta laga en Bastu 1 månad.
Trevlig badhus i Mörby. Dock väldigt snålt med tider för motionssimning. Två timmar 7.00-9.00 lördag söndag, övriga dagar 12.00-13.00 vilket inte går alls när man jobbar. På måndagar går att simma på kvällen med levande ljus och musik, trevligt! Men skulle vara önskevärt andra tider på kvällen också.
Fin arkitektur men upplevelsen dras ner av att det är väldigt kallt både i luft och vatten. Funkar bra för motionssim men med barn blir det eländigt. Att de dessutom tar extra betalt för bubbelpoolen 20kr/person är ett märkligt system, dessutom var den avstängd när vi var där. Bra att bastun var väldigt varm efter att vi var kraftigt nedkylda efter simhallsbesöket.
Trevligt bad där jag och min dotter gått i många år. Det vore väldigt bra om de återställde bubbelpoolen. Jag betalar gärna en extraslant för den.
Helt ok badhus men rätt kallt vatten jämfört med t.ex äventyrsdelen på Eriksdalsbadet. Att man sen tar 20kr extra för bubbelpoolen är sniket
Comment on this business

to add Mörbybadet map to your website;