facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for More Energy

More Energy

About

More Energy, din personliga träningsstudio i Eketånga, har grundats av mig, i syfte att erbjuda människor verktyg för en bättre hälsa. I en lugn och personlig miljö skapar vi tillsammans din framtida hälsoprofil. Varmt välkomna!

Address: Krypvidevägen, 30240 Halmstad
Phone: 0736197726
City: Halmstad
Zip Code: 30240


Opening Hours

Monday: 16:00 - 19:00
Tuesday: 16:00 - 19:00
Wednesday: 16:00 - 19:00
Thursday: 16:00 - 19:00


related searches: More energy halmstad pdf, Why Halmstad University, Halmstad University scholarships, Primula Halmstad, Halmstad University master's programmes, Halmstad University careers, Halmstad University Applied Environmental Science, Halmstad University Mechanical Engineering
Similar places near
Actic Actic 3 km • Gym • Öppet dygnet runt • Gruppträning • Personlig träning •Fräscha lokaler •Gratis...
Träningskompaniet Halmstad Träningskompaniet Halmstad 4 km Trevligt gym med bra utbud på gruppträning.
Niklas Danilov Fitness Niklas Danilov Fitness 5 km Personlig Tränare & Online Coach
Actic Actic 7 km "Träning som ger resultat"
Lilla Varszegi - Personlig Tränare / Online Coach Lilla Varszegi - Personlig Tränare / Online ... 444 km Personlig Tränare - Lilla Várszegi Jag erbjuder dig högkvalitativ personlig coachinin...
Reviews
Tränar sedan ett år på More Energy med Björn som coach och känner massor av positiva effekter av träningen! Har fått starkare rygg, bättre hållning och mycket tränings- och hälsoinspiration. Välplanerade träningspass utifrån mina behov och mål med roliga utmaningar. Har stort förtroende för Björn som personlig tränare och känner mig stark och energifylld efter varje pass!
More Energy i Halmstad besökte jag för att göra ett konditionstest. Utifrån testet satte jag tillsammans med Björn upp personliga och rimliga mål för mig. Lokalen är mycket trevlig och det känns lyxigt ha hela lokalen för sig själv tillsammans med Björn som vägleder och ger 100% fokus och engagemang. Rimligt pris för vad man får!
Att få träna med Björn är en fröjd! Han vägleder en sakta och metodiskt genom övningarna, samtidigt som han förklarar vikten av allt med ett leende på läpparna! Att ha någon som följer dig för varje steg du tar är en lyx! En av de största anledningarna att jag valde More Energy är vetskapen att man aldrig är fler än två personer samtidigt på gymmet, vilket för mig gör att jag kan fokusera till 100% och slipper långa väntetider vid vikterna eller störningsmoment. Att lokalerna är väldigt fräscha, bra utrustning och mysig stämning är ett stort plus i kanten. Väl investerade pengar i min hälsa och välbefinnande.
Det finns inte ett liknande koncept i hela Sverige! Jag fick alltid en stark känsla av exklusivitet, samtidigt som den varma atmosfären och professionalitet av Björn instruktören följer under hela träningen. Jag får rätt stöd och instruktioner där min utveckling/mål är alltid huvudfokus i varje session. Jag rekommenderar 100% att komma förbi och uppleva en helt nytt sätt att träna kroppen på ett hållbart och smart sätt. Tack More Energy!!!
Efter att ha skadat min rygg gång på gång i åratal på grund av intensivt dansande så har min rygg varje dag varit öm eller gjort ont. Jag har gått hos kiropraktorer, sjukgymnaster och naprapater som har hjälpt mig med den akuta fasen. Men ömheten satt alltid kvar och jag lärde mig att acceptera smärtan. Sedan jag började träna med Björn har han varit mån om att det inte ska behöva vara så för mig. Efter att jag tränat med Björn så har min smärta och mina problem så gott som försvunnit. Björns kunskap är mycket bred och han förklarar allt på ett pedagogiskt sett så man själv förstår vad man har gjort ”fel” eller vad som inte riktigt har passat min kropp och vad som passar min kropp! För Björn är så bra på att vara positiv! Jag har alltid varit intresserad av dessa basövningar som han arbetar mycket med, men inte riktigt vågat för min rygg. Nu är jag starkare än någonsin, gör övningarna på tunga vikter som jag drömt om men inte vågat hoppas på. Björn har gjort det möjlig för mig att leva ett normalt liv och bästa är såklart att smärtan är borta! Ett stort tack Björn för ditt pedagogiska sett och lugn samt din breda kunskap och pepp!
Översatt av Google Personlig och engagerande coachning inom stärkande övningar för att komplettera mitt befintliga träningsschema. Med näringscoachning samt teknikträning för bra och progressiva resultat. Björn erbjuder bra personlig service och tillgänglighet med en målinriktad inställning, som har hjälpt mig att bli både starkare, friskare och mer flexibel. Original Personal and engaging coaching within strengthening excersices to complement my existing training regime. With nutritional coaching as well as technique training for good and progressive results. Bjorn offers great personal service and availability with a goal oriented attitude, that has helped me in becoming both stronger, healthier and more flexible.
Comment on this business

to add More Energy map to your website;