facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möre Golfklubb

About

Besök www.moregk.se



"EN AV SÖDRA SVERIGES BÄSTA BANOR MED GREENER I TOPPKLASS!Möre Golfklubbs 18-hålsbana ritades som en mästerskapsbana av Tommy Nordström, och invigdes i augusti 1991. Banan breder ut sig över Möreslätten och erbjuder fantastiska möjligheter till golfspel i vacker småländsk parkmiljö, nära kusten mellan Kalmar och Karlskrona."
Address: Stommagatan, 38503 Söderåkra
Phone: 048621914
City: Söderåkra
Zip Code: 38503


Similar places near
mõre GK mõre GK 13 meter Trevlig bana!
Möre Golfkrog SL Möre Golfkrog SL 574 meter Restaurangen rekommenderas! Maten är mkt bra och fräsch.
Stufvenäs Gästgifveri Stufvenäs Gästgifveri 1 km När jag vill slappna av, njuta av lugnet och avsluta med en god middag är Stufvenäs u...
Stufvenäs Gästgifveri vid KalmarSund Stufvenäs Gästgifveri vid KalmarSund 3 km När jag vill slappna av, njuta av lugnet och avsluta med en god middag är Stufvenäs u...
Reviews
Som vanligt en ganska välskött och härlig golfbana med fina hål. Restaurangen och kiosken verkade inte vara öppen på söndagar utanför säsong, vilket är lite synd men förståeligt. Kiosken kunde gott varit uppfylld eftersom det är självbetjäning.
Mycket välskötta gemener och bunkrar, synd bara att ingen restaurang är i drift. Besökte Stuvenäs som varmt rekommenderas.
Mer än 10 år har jag spelat på Möre GK och måste nog säga att skicket den är i nu jämfört med andra golfbanor i närområdet är bättre än någonsin. Fairways är välklippta och gröna, semi-ruffen lagom utmanande, bunkrarna fina och greenerna släta och fina. Känns som en pånyttfödd golfbana som jag rekommenderar flera att spela!
Mycket fin bana. Bra layout och mycket fina fairways och kringområden. Greenerna bra men lite slöa. Restaurangen kanon. Tyvärr extremt långsamt spel första 9 hålen. Nästan 3 timmar.
Fantastiska skidspår på golfbanan. Tack möre golfklubb.
Fin ställplats för husbilen på gräs. Det lutade lite så det gäller att hitta en plan yta. Tyvärr långt till servicehuset, ca 600 meter. En välskött och lättgången bana. Rekommenderas!
Trevlig bana.
Fin och lättillgänglig bana som sönerna alltid spelar på när vi är i trakten. Dock behöver restaurangen rycka upp sig.
Väldigt fin bana fantastiska greener. Lite märkligt bara att det knappt fanns toapapper att tillgå i omklädningsrummens toaletter men ute på banans torrdass fanns det 5 rullar.
God mat. Värt ett besök
Comment on this business

to add Möre Golfklubb map to your website;