facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mormor Gretas Stuga

Mormor Gretas Stuga

About

Bo på lantgård.B&B där gammalt möter nytt. 5+1 bäddar. Braskamin, veranda, altan. Komplett kök. Nära naturen,promenadvägar,lugn o ro för själ o kropp.

Story

Nu är Mormor Gretas stuga klar efter en omfattande renovering. Vårt mål har varit att bevara husets själ och därför valt färg och material med omsorg där bl.a de vackra trägolvet är från Stensäters egen skog. Huset har en lång historia där mormor Greta och morfar David var de sista av släktingarna som bodde här .Gården Stensäter har funnits i släktens ägo i över 200 år och många av de gamla sakerna finns bevarade och har nu fått sin plats i Gretas hus och i gårdens museeum. I Greta stuga finns ett komplett utrustat kök som gör det möjligt att laga mat och baka och runt matbordet i köket och på runt bordet på altanen ryms 8-10 personer. Wi-FI finns. Tvn har vi valt att placera i vår andra lilla gäststuga. Du bor nära naturen där fina promenadvägar finns att tillgå. Efter en skön promenad kan en stund framför brasan vara ett alternativ .Letar du efter en plats där du får lugn o ro och där tystnaden kan vara påtaglig eller en plats för konferens,dag-helgkurser, övernattning med familj eller vänner kan Gretas stuga vara ett alternativ för dig. För barnfamilj finns säng och barnstol att låna vid behov. Går du i giftastankar kan vårt romantiska rum vara en tillflykt efter bröllopsfesten. Ett besök i Gretas stuga vill vi ska vara en upplevelse för alla sinnen och en plats du gärna återkommer till.Varmt välkomna!


Address: Stensätter 1 Vånga, 61790 Skärblacka
Phone: 070-2471494
City: Skärblacka
Zip Code: 61790


Reviews
Helt underbar B&B mitt i Vångaskogen. Rekommenderas för mindre sällskap, typ kompisgäng som vill njuta av naturen och bara vara.
Omgivningen, huset och ägarna Olle och Anki.
Comment on this business

to add Mormor Gretas Stuga map to your website;