facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mormors Bakeri

Mormors Bakeri

About

Mormors Bakeri is a culture house with a café, farm shop, bed & breakfast and art gallery! We are located in beautiful Blekinge in an restored House from a



"Mormors Bakeri is a culture house with a café & vegetarian restaurant, farm shop, bed & breakfast and art gallery! We are located in beautiful Blekinge in a restored House from around 1870. We want to serve you amazing homemade food and cakes in a cozy atmosphere. There is space for kids to play and we often host special events like concerts, workshops or our Julbord in December. You can also book us for catering or private parties like birthdays or weddings. See you soon!"
Address: Nötabrånevägen 28, 37491 Asarum, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0762477160
City: Asarum
Zip Code: 37491



related searches: Mormors bakeri asarum menu, Mormors bakeri asarum price, Mormors bakeri asarum reviews
Reviews
Om du vill ha en bra fika är detta ställe inget för dig! Inte mycket att välja på och för det mesta köpta kakor som du själv kan hitta på Ica tråkigt! + Vi valde till grädde på våra kakor. Vispade grädden var 1 eller 2 dagar gammal vattnig och lös.
Härligt mat- och kaffeställe. Har inte stannat över natten, men det är nog väldigt trevligt det med. Bohemiskt och underbart. Att sitta i trädgården och äta eller dricka te är en härlig upplevelse. Den egna äppelmusten måste ni prova, om ni kan. Uteköket är jättefint och inspirerande.Tjänst: 4/5
Jätte mysigt ställe,vid tillfälle så kommer vi tillbakaHotellets höjdpunkterLugnt och tyst
Mycket prisvärt och gott lacto-ovo-vegetariskt julbord. Mysigt i gammeldags stil. Lätt att det blir missförstånd när man pratar med personalen då många är dåliga på svenska och kan man själv inte engelska är risken för missförstånd stor.
Väldigt mysig plats men förstår varför det alltid känns glest med besökare. Turister som äter där någon gång är säkert nöjda men vi som bor i närheten kräver mer. Några saker som sänker betyget. Detta år har buffén varit samma till 95-98% de gånger jag ätit där. Tomat i nära hälften av det som serveras även i soppan som förra gången allergisk, ost i flera rätter. vitt mjöl vete har smugit sig in i fler saker på buffén,tex det super goda bröd som serverades förr till soppan verkar nu innehålla 100% vitt mjöl vete enl tjejen i köket. Min vän som är vegan och inte äter vitt mjöl kunde bara välja fåtal saker på buffén så han valde soppan utan bröd för 35kr. idag innehöll min tårtbit vindruvor med kärnor . Nu för tiden finns det vego korv,vego schnitzel, vego burgare, vego köttfärs m.m . Antingen att göra själv eller köpa. Men inte här. Någon gång under åren har jag stött på vego burgare på detta ställe. Nej här får man curry gryta med hela lökar i och inte mycket mer. Morötter och Potatis i olika former . Komforten i utemöblerna är under all kritik. Förvänta dig ingen skön dyna att sitta på eller skönt ryggstöd. Bästa för stället är en ny drivande kock som får styra maten själv. Och jag betalar hellre mer för att få kanon buffé där även kaffe och kaka ingår . Tillägg efter svar. Svaret var som jag väntat mig. Ang priset så finns det flera matställen som har lunchbuffe där både dryck läsk, lättöl, mineralvatten kaffe och kaka/efterrätt ingår för runt 110kr. Mormors pris lunch 79/middag 99 men här kostar läsk 25kr, kaffe 25kr,kaka 10kr/liten tårtbit 39kr extra. Priset lågt,Vem försöker ni lura? De andra har betydligt dyrare råvaror, city hyror, flera heltidsanställda. Jag är kanske lite hård men vi är många i närområdet som vill ha ett ställe med vegetarisk och vegansk mat i toppklass. Med rätt ledarskap kommer ni lyckas! Lycka till!
Charmigt, prisvärt och gott. Vi fikade på goda bakverk. Frukosten var lite urplockad när vi kom strax efter tio och det fanns ingen större ambition för påfyllnad feån personalen. Trädgården är mysig och lummig och det finns studsmatta och annat för barnen. Toaletterna är separetter - inte min favorit - men helt okej trots det. Lite mer soliga platser hade varit fint, många av borden låg i skugga trots att dagen var fin. Påminner om Berlin och Goa! Återkommer gärna.
En väldigt gemytlig plats där det serveras riktigt god vegetarisk och vegansk mat. Finns två mysiga och modernt inredda utedass om man skulle behöva. En liten lekplats finns för de minsta. Väldigt trevlig personal, vissa av dem kan föredra att kommunicera på engelska. Vi har även provat på deras Afternoon Tea, fanns både veganskt och glutenfritt alternativ. Väldigt mysiga lokaler även inomhus så här på höstkanten.
Riktigt trevligt ställe där vi brukar ta en lunch buffé Maten är vegetarisk och det finns gott om olika rätter så att en köttätare som jag ändå blir väldigt nöjd. Finns också ett fint utbud av diverse kakor och bakelser att ta med eller äta på plats. Finns sittplatser både inomhus såväl som på bänkar i den lummiga trädgården.
Mycket prisvärd vegetarisk buffé! Lasagnen var bäst, kryddstark och smakrik! Själva miljön är modern hipster. Som gårdsbutik betraktat hade jag önskat närodlade grönsaker. Ställets egna rosor doftade ljuvligt och plantor hade jag köpt direkt om det funnits. Vi kommer besöka bakeriet igen. Både för att testa frukostbuffen och fikautbudet.
Lite svårt att hitta hit. Vi fick vänta på kaffet,men det var värt väntan!!! Äpplekakan var god och saftig,gick bra utan vaniljsås!! Väldigt trevlig kille som skötte serveringen.
Comment on this business

to add Mormors Bakeri map to your website;