facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mörrum River Lodge

Address: Bygatan 6, 37534 Mörrum
Phone: +4645450330
City: Mörrum
Zip Code: 37534



related searches: morrum sand, morrum fishing, morrum soil, morrum road
Similar places near
Mörrum River Hotell Mörrum River Hotell 6 meter Väldigt trevligt hotell för konferens och övernattning. Mycket av inredningen har var...
Hotel Walhalla Hotel Walhalla 579 meter Väldigt trevligt hotell för konferens och övernattning. Mycket av inredningen har var...
Solviks Guest Cottages Solviks Guest Cottages 5 km Spend your holliday in beautiful Blekinge. These modern cottages offers everything yo...
Reviews
Hotellet är nyrenoverat men man har valt att spara en del av husets historia vilket går väl ihop med varandra. Rummet var stort och bra men sängarna var något små och jag kunde inte flytta ihopp dem pga sängbord var fast skruvad i väggen verkar vara olika från rum till rum. Det är även ganska lyhört speciellt från korridor in till rum, så är du en person som gillar sovmorgon så kommer du eventuellt bli väckt av frukost hungriga grannar. När ni bokar försök att få ett rum mot ån eftersom alternativet är ett mycket stort fönster riktat mot den asfalterade parkeringen. Frukosten är svår att bedöma eftersom alla har olika uppfattningar om vad man vill se på bordet. Jag tyckte utbudet var fullt tillräckligt för det priset jag betalade för vistelser och maten smakade just som man tänkt sig det ska smaka. Jag har bott på både sämre och bättre platser men jag tycker att jag fick vad jag betalade för och mer än så kräver jag inte.
Välplacerat och nyrenoverat hotell precis bredvid ån där man kan sitta på restaurangbalkongen och njuta av lugnet precis ovan ån som rinner lugnt under fötterna. Väldigt avkopplande med ljudet och utsikten över ån. Byggnaden användes tidigare till att bl.a. röka lax. Vårt rum låg mot ån och med öppet fönster under natten kunde vi även då njuta av ljudet. De saknade alkoholrättigheter. Restaurangen är inte öppen på vanligt sätt men man kan förbeställa t.ex. en laxtallrik och då fungerar det mer som vanligt. Men man behöver vara ute i god tid. Vi valde laxtallriken som var väldigt god och fint upplagd. Mycket vänlig personal och vid vårt besök så var receptionisten engelskspråkig och kunde hjälpligt svenska. Bra med parkering på hotellområdet. Rummet var bra men saknade tv. Annars var vi väldigt nöjda med rummet.
Bokade deras Penthouse för att bara njuta ett dygn, blev tvärtom.. Sjukt skitigt och skabbigt. Matrester i kylskåp och intorkad mat på skärbrädan. Förstår i efterhand varför det endast finns en bild på rummet. Terrassen var så skitig så jag ville inte ens gå ut på den. Behöver en helrenovering innan den kan hyras ut till den beskrivningen som dom har på hemsidan.
Fullständigt katastrofalt bemötande, var där Onsdag 4/3 för att fråga om 2 rum då vi skulle arbeta i Mörrum var glad att vi inte hade förbokat Vi går in till receptionen och plingar på klockan som man gör, ut kommer en man som aggressivt ifrågasätter och undrar vad vi gör där och hur vi kom in på dålig Engelska. Har aldrig varit med om något liknande! Vi åkte då in till Karlshamn och hittade Port Hotel som hade ett helt annat bemötande kan varmt rekommenderas
Fin gammal renoverad byggnad, elegant stylade rum. Ingen tv är ett plus så man tittar på forsen som går precis utanför fönstret istället. Jättefin terrass/balkong ovanför forsen, god frukost och mycket hjälpsam personal.
Jättebra ställe precis vid Mörrums ån. Synd att restaurangen var stängd och att det bara fanns pizzerior inne i Mörrum. Vi använde hotellet som bas för att åka runt på sightseeing.
Lugnt och avslappnande läge med Mörrum River under balkongen ej säsong och härlig natur i omgivningen. Små minimalistiskt inredda rum utan AC men dock prisvärt ändå. Frukosten med fisktema är ok. 2-3 dagars vistelse Max.
Fint Hotel på mysig plats. Men ingen uniformerad personal de som serverade frukosten såg ut som luffare. Man vet intw vem man kan fråga. Men platsen väger tungt
Fina gamla lokaler med otrolig närhet till fisket. Liten men otroligt god frukost och trevlig personal. Rummen blir varma och luftkonditionering skulle varit bra, annars top!
Så designat att det blir torftigt men otroligt vackert vid ån. Förväntar mig att man när man jobbar i hotellrestaurangen inte bär sunkiga träningsbyxor och badtofflor.
Comment on this business

Directions to Mörrum River Lodge with public transportation


Mörrum kyrka 80 meters
2
350
364
635
Mörrum Bygatan 200 meters
2
364
Lindegårdsvägen 230 meters
2
350
Mörrum Stationsvägen 250 meters
2
350
635
Mörrum Kungsvägen 260 meters
2
364

to add Mörrum River Lodge map to your website;