facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mosaikteatern

About

Some people are just meant to be super!

Story

På Mosaikteatern arbetar vi med scenkonst; fysisk teater och dans. Vi jobbar med professionella pedagoger och handledare; yrkesverksamma inom dans och teater. Vi gör föreställningar och workshops och vi arbetar för att det vi gör ska hålla en hög konstnärlig nivå; både i det dagliga arbetet och våra produktioner och föreställningar.
Vi gör också ett diktagasin som vi ger ut två gånger per år.

På Mosaikteatern arbetar personer med intellektuella funktionsvariationer och vi fungerar som en daglig verksamhet enligt LSS. Mosaikteatern är en daglig verksamhet enligt LSS som drivs av Stiftelsen Mosaik. Stiftelsen är icke vinstdrivande och startades 2007 av föräldrar och intresserade för att ge vuxna med intellektuell funktionsnedsättning möjlighet att arbeta professionellt med dans och drama på heltid.

Utöver teater och dans har vi fysisk träning i form av cirkelträning och lite tuffare dans- och gympapass. Vi har även kulturspaning; då vi går på utställningar, föreställningar eller andra saker som är intressant och ligger inom området kultur.
Vi arbetar ibland med projekt av olika slag, det kan innebära att vi bjuder in gäster som har workshop med oss. Exempel på workshops vi gjort är: salsa, opera, indisk dans, poesi och flamenco.


Mosaikteatern är en daglig verksamhet enligt LSS som drivs av Stiftelsen Mosaik. Stiftelsen är icke vinstdrivande och startades 2007 av föräldrar och intresserade för att ge vuxna med intellektuell funktionsnedsättning möjlighet att arbeta professionellt med dans och drama på heltid.

Address: Tellusgången 26, 124 60 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086081140
City: Hägersten
Zip Code: 124 60



related searches: Leia Lette, Tellusgången 26, Daglig verksamhet Telefonplan, Daglig verksamhet teater Stockholm
Similar places near
Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning... 109 meter Väktare i den reception jag besökte! Kan man säga hej? Otrevlig stämning!!
Better Shelter Better Shelter 109 meter A home away from home.
SFÖ - Sveriges Facköversättarförening SFÖ - Sveriges Facköversättarförening 1 km Behöver du en översättare? Använd gärna sökfunktionen på www.sfoe.se! SFÖ är en intre...
Parkleken Lugnet Parkleken Lugnet 1 km Jättestor lekpark. Barnen tycker om den.
Reviews
Översatt av Google Viktigt och uttrycksfullt. Original Important and expressive.
Comment on this business

to add Mosaikteatern map to your website;