facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Moshults Vandrarhem

Moshults Vandrarhem

About

Vandrarhem med gammaldags charm förlagd i en herrgårdsliknande f.d skola. Mitt i "Utvandrarnas" Småland, nära till "Kristinas Duvemåla".

Story

Här kan du njuta av lugn och fridfull miljö och blicka ut över åkrar och ta en stilla promenad i ekbackarna. Vandra på vandringsleder, hyra cykel, besöka lokala konstnärer och gallerier. Besöka glasbruk och loppis. Ta en tur till Emmaboda, ca 1 mil, och spela bowling, köra inomhusgocart och paintball mm.
Emmabodafestivalen och Power Meet, Emmaboda är två stora evenemang under sommaren som bör besökas av de som är musik och bilintresserade.

Address: Moshult 120, 36191 Emmaboda
Phone: +46 (0) 763 134 839
moc.mehrardnavstluhsom@ofni
City: Emmaboda
Zip Code: 36191


Similar places near
Moshults vandrarhem Moshults vandrarhem 0 meter Hjärtligt B&B i vacker och historisk miljö.
Hotell Amigo Hotell Amigo 7 km Bästa lunchen jag ätit. Alltid lika god mat på lunchen. Smakar såå gott och det läggs...
Hotell Amigo AB Hotell Amigo AB 7 km total misär kan tro att man är på en pundarkvart i detroit i amerikaRum: 1/5
Amigo Amigo 7 km Bästa lunchen jag ätit. Alltid lika god mat på lunchen. Smakar såå gott och det läggs...
Reviews
Bästa vandrarhemmet vi har varit på, fräscht och fint!!! Hunden fick följa med! Stanna gärna ett par dagar!!! Finns en liten bod man kan köpa snacks och dricka!!!Rum: 5/5
Besökte platsen i samband med utbildning. Här möts man av en härlig utsikt med öppna vyer. Moshult by är också den store författaren Vilhelm Mobergs hembygd. En plats som man gärna återkommer till, med trevlig miljö, rent och fräscht. Konferensmöjligheter samt lunch - Mobergare.Rum: 5/5
Trevlig litet vandrarhem. Vi använde deras ställplats för husbil 2 st. Trevlig par som driver verksamheten. Rekommenderas varmt!Rum: 5/5
Underbart fint ställe, jättegod mat och rena, fräscha, fina rum. Katti och Leif ger allt för att du som gäst ska känna dig som hemma. Rekommenderas varmt Rum: 5/5
Underbart ställe med det härligaste värdpar som verkligen bjuder på sig själva! Man kan få både vanliga och vegoraggmunkar på kvällen med god dricka till! Generös och jättegod frukost och du kan till och med få med dig en liten lunchbox på din vandring! Sköna sängar och mysiga rum! Fantastisk utsikt och nära till massa spännande sevärdheter! Rekommenderas å det varmaste!
Världens trevligaste värdar, familjär stämning, lugnt o skönt, bra service, sköna sängar sov som en stock iaf, 3 nätter, lämplig frukost för att klara dagen, bra husmanskost-middag, raggmunk i mitt fall. Kan tyckas ligga lite avsides men det är det värt, beror ju också på var man ska röra sig medan man bor där. Lätt att boka via webben. Slutbetyg - skulle jag kunna tänka mig att bo där igen? Absolut, utan tvekan.
Har varit på ställplatser med min husbil och har bara gott att säga om såväl service, omgivningar och värdfolk. Bra plats att ha som utgångspunkt för resor i Glasriket.
Var där på söndagsfika, riktigt gott och mysigt. Kan bara rekommendera fler att både bo här och göra ett besök.
Vi var här på släktträff med Amerikabesök. Mycket god mat deras specialitet Mobergare och trevlig service. Personalen höll sig undan så att de inte störde, men fanns där direkt när vi behövde. Väldigt professionellt och juste.
Väldigt mysigt ställe. Välkomnande värdpar. + Gemensamt kök för egen matlagning + Damernas badrum. Stort och rymligt. Fräscht. - herrarnas badrum som dessvärre inte är renoverat.
Comment on this business

to add Moshults Vandrarhem map to your website;