facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mossbrott

Mossbrott

About

Välkomna till Mossbrotts Festplats.Här hittar ni diverse info om vår park.Hittar ni inte det ni söker skicka gärna ett meddelande till oss här på Facebook.

Story

Information om vår park, dansbana, bokning m.m

Dansbanan har en historia där många kända artister uppträtt genom åren. Mossbrotts dansbana har satt Vara och Emtunga på kartan genom de stora arrangemang som en gång skett där. Anläggningen har möjlighet att ta drygt 400 personer sittande vid bord under tak.

Utanför anläggningen i direkt anslutning finns parkeringsmöjligheter för allt från 200 till 600 bilar beroende på väder. Det finns bra hygienutrymme såsom toaletter, både herr och dam samt tillgång till kök med diskmaskin, mikro samt spis.

Inne på området finns det förutom en fin dansbana under tak med väggar även kiosk och tombola samt en extra bod för lotteri/servering. Det finns gott om bänkar utomhus samt grönområde framför och vid sidan om dansbanan.

Anläggningen har en stor och fin scen samt möjligheter till ljud och ljus, ett förråd med bord och stolar som lätt omvandlas till förvaring såsom garderob om behov finns.

För kontakt och bokning

Se kontaktpersoner på vår hemsida www.ifkemtunga.se eller besök oss på facebook Mossbrott
det går även bra att maila [email protected] eller skicka ett meddelande här på Facebook så hjälper vi er med det ni undrar över.



"Lastning eller lossning? Avisera oss minst 24 timmar innan ankomst."
Address: Mossbrott, 53491 Vara
Phone: 0512-14144
City: Vara
Zip Code: 53491


Similar places near
Vara TF Vara TF 3 km Vara TF hyr tider i Pentahallen för ungdomsträning och motionstennis på tisdagar. Und...
Vara Gymnastikförening Vara Gymnastikförening 4 km Vara Gymnastikförening har barngrupper, vuxengrupper, trampolin och redskapsgymnastik...
Vara Bouleklubb Vara Bouleklubb 4 km Vara bouleklubb är en förening där alla i alla åldrar är Välkomna! Föreningen grunda...
Vara Motorklubb Vara Motorklubb 4 km Vara Motorklubb: Rally, Folkrace, Regularity, Bil-O, Rallycross. Vara Motorklubb finn...
Reviews
Har alltid blivit väl mött av kunnig personal!
Jag och min kollega var där och lastade
Truckers: 24 meter+
Översatt av Google Väl markerad tillgång till företaget. Snabb lossning av trailern. Original Dobrze oznakowany dojazd na firmę. Szybkie rozładowanie naczepy.
Comment on this business

to add Mossbrott map to your website;