facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Moster Elins

Address: Floragatan , Hjo 544 33, O, SE
City: Hjo
Zip Code: 544 33



related searches: Moster elins hjo review, Moster elins hjo glass, Moster Elins öppettider
Similar places near
Österhagenglass Österhagenglass 374 meter Åkte hit för glassen men möts av en handskriven lapp på dörren som lyder "stängt...
Osterhagenglass Osterhagenglass 29 km Åkte hit för glassen men möts av en handskriven lapp på dörren som lyder "stängt...
Reviews
Ett suveränt litet glasspalats vid Hjo's småbåtshamn, aningen mycket folk vid vårt besök, men det tyder ju på kvalitet. Här finns även en fin glasveranda och mängder av bänkar att sitta på i närområdet. Glömde jag nämna glassen. Fantastisk god glass och fantastiskt gott kaffe .
Inte bara glassen var supergod. Utan man fick se en fantastisk omgivning. Väl värt ett besök!
Tveklöst det bästa stället vi har ätit glass på med ett utbud där alla bör hitta något som passar, även hundarna. Vi har redan rekommenderat de vi mött att om de åker genom Hjo ska de absolut besöka Moster Elins glass. Mums!
Här serveras jättemånga olika sorters glass med olika tillbehör inkl. kaffe! Riktigt goda glassar för alla smaker!
Riktigt god glass och massvis med smaker, kan verkligen rekommendera! Kanske inte billigaste glassen som gpr att hitta men så värt det! Och miljön är helt kanon omkring!
Många glassorter att välja på, väldigt god glass och milkshake. Våra hundar var med på Cafe. Fanns flera vattenskålar åt dom, finns även hundglass att köpa. Fräscht.
Mysigt litet glasscafé i hamnen. Många sorters glass att välja på! Väldigt rimliga priser. Sittplatser både under markis och tak.
Här finns det verkligen glass i ordentliga stora lass, och till rimliga priser jämfört med många andra glasställen jag varit på. Bra ordnat med kösystem och flera kassor så det går snabbt att beställa. Sen tar det förstås en stund beroende på vad man beställer, men det är värt väntan!
Mycket fint ställe för en glass eller fika. Stort utbud så mycket valmöjligheter. Jag tog smak av Hjo, du kan göra din egen version eftersom du får välja smaker och topping, du får den dessutom till ett bra pris. Personalen var trevlig men lite rörig men det kan ju bero på att det var mycket folk. Moster Elins glass är klart värt ett besök. Men välj en tid då det inte är så mycket folk, exempelvis förmiddagen.
Riktigt god glass med medelstora kulor. Mycket folk även på en regnig dag.
Comment on this business

to add Moster Elins map to your website;