facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mostorps Gård

Mostorps Gård

About

Hos oss på Mostorps Gård finns mångfalden, närheten och en filosofi om respekt för djur och natur.

Story

Hos oss på Mostorps Gård finns mångfalden, närheten och en filosofi om respekt för djur och natur. Vi säljer våra egna hantverksmässigt framställda charkprodukter tillverkade av kött som fötts upp, slaktats och styckats på gården. Gårdslakteriets specialitet är hängmörning på gammaldags vis i upp till 6 veckor.
Uppfödning
På Mostorps Gård bedriver vi naturnära djuruppfödning på djurens villkor. Våra djur strövar fritt på stora arealer där varken konstgödsel eller besprutningsmedel används. På Mostorp finns ca 200 kor av blandras som föder var sin kalv på våren som hela sommaren och hösten går med korna och diar.
Gårdsbutik
I vår butik har vi manuell service, vi skivar och maler helt enligt våra kunders önskemål. Utbudet i charkdisken är stort, förutom vårt eget nöt- och lammkött säljer vi griskött från Ragnarssons och Skräddaregård. I butiken har vi också många andra produkter så som ost, sylt, choklad.



Charktillverkning

Alla våra charkprodukter, korvar, pastejjer, salami, lufttorkat, varmrökt, kallrökt tillverkas på gården. Vi arbetar i ganska små volymer, med högt köttinnehåll och på ett hantverksmässigt sätt. I gårdsbutiken hittar du samtliga av våra charkprodukter. Många av dem säljer vi också till andra livsmedelsbutiker från Lindome i norr till Båstad i söder.

Address: Mostorps Gård 107, 305 77 Getinge (Suède)
Phone: 03554252
es.dragsprotsom@ofni
City: Getinge
Zip Code: 305 77



related searches: Mostorps Gård stänger, Mostorps gård getinge gardsbutik, Mostorps gård getinge review, Mostorps gård getinge age, Gårdsbutik Slöinge, Mostorps gård brinner, Mostorps gård ägare, Gårdsbutik Getinge
Reviews
Vacker arkitektur och natur runtomkring. Körde tyvär förbi efter stängningstid så att jag hann inte besöka butiken som är så omtalad.
Finns lite manuell chark, det mesta dock vacuumpackat. Det funkar väl då det är fräscht ser fräscht ut iaf. Dock lite besviken på att leverpastejen jag köpte vaccad bara hade två !! dagars hållbarhet kvar. Kollade inte vid köp, vilket jag såklart borde, men då hållbarheten är runt tre veckor normalt så är jag inte nöjd med köpet.
Mysigt.....helt nytt ställe för mej, desutom gårds försäljning. Älskar slott och stora gårdar waow
Superhärlig Gårdsbutik, bra bemötande & bra uppstyrt i Covid19 tider
Har besökt många gårdsbutiker i området och är det fint kött man är ute efter skall man åka hit! Helt ok priser, men kvaliteten på köttet oslagbart. Bra utbud och utöver det egenproducerade nötköttet bland det bästa fläskköttet man hittar i området från frigående grisar.
En gång den bästa gårdsbutiken i Halland nu ett försök att göra pengar på vakumpackat kött och ett fåtal kallskueri varor.. skäms! Gör om gör rätt.. tillbaka till det som var!
Trevlig och inspirerande köttbod/delikatess försäljning. Det mesta är när producerat eller till och med framställt på gården. Mostorp har egna djur och slakteri. Kvalitén är genomgående mycket hög. Utifrån kvalitén så är prisbilden också hög. Inget ställe för en stor barnfamilj att handla. Kanske till fest. Här kan du verkligen få i hop en lyxig 50 års korg med fina lokala produkter.
Inte som det varit innan. Kan lika gärna köpa köttet på Maxi...
Bra pris. Å mört. Sämre utanför då folk går förbi utan läsa skylten max 8 inne. Säger stå i kö då gnäller aporna.. Va var något nytt smäda! Köper frysta smiter före turordning...
Extremt fint kött. Väldigt prisvärt om man vill ha något extra. Hjälper gärna till att ta fram specifika bitar ifall man bokar i förväg. Våga fråga. Grymt nöjd. 90% av sortimentet är deras. Egentligen ostarna som inte kommer ifrån dem.
Comment on this business

to add Mostorps Gård map to your website;