facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Motala bibliotek

Motala bibliotek

About

Välkommen till Motala biblioteks officiella facebooksida. Här ger vi boktips, berättar om kommande evenemang och du har även möjlighet att ställa frågor.

Story

I Motala Folkets hus, vackert beläget vid Vättern, ligger biblioteket. På biblioteket finner du böcker om det mesta, dagstidningar från hela Sverige och andra länder, drygt 250 olika tidskrifter, samt andra medier, t ex ljudböcker, filmer och Tv-spel. Här kan du låna studierum och datorer.

Biblioteket erbjuder många tjänster både på plats och via vår hemsida. Vi har även en bokbuss som regelbundet besöker flera platser i kommunen.

Vi arrangerar utställningar och andra aktiviteter t.ex. datahandledning och språkcafé. De flesta av våra tjänster är gratis.

Motala bibliotek samarbetar med övriga folkbibliotek i Östergötland samt Tranås i Götabiblioteken. Det innebär att vi har en gemensam bibliotekskatalog och att alla böcker och andra medier som finns i länet kan lånas av alla. Du kan låna och återlämna böcker på samtliga bibliotek som ingår i samarbetet.

Motala bibliotek ansvarar för att hålla denna sida under uppsikt. Inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifika personer, eller på andra sätt inte bedöms höra hemma på vår Facebooksida, kommer att tas bort. Om det upprepas kommer användaren att uteslutas från sidan.

Vi uppmanar dessutom alla användare på denna sida att anmäla kommentarer till oss som kan tänkas strida mot personuppgiftslagen eller inte följa de riktlinjer som ovan beskrivs.

Address: Repslagaregatan 1, 591 30 Motala
Phone: 0141225491
City: Motala
Zip Code: 591 30



related searches:
Similar places near
Platengymnasiet Mediateket Platengymnasiet Mediateket 1 km naturvetenskap fantastiskt fint gymnasium! Lärare som är engagerade och välbyggda lab...
Carlsund utbildningscentrum, Biblioteket Carlsund utbildningscentrum, Biblioteket 2 km Väldigt fridfull och harmonisk plats, förutom att industriprogrammet stinker cannabis...
Reviews
Jag blev väl bemöttav kunnig personal som mycket gärna ville hjälpa mig
Detta är ett fräscht bibliotek med en nyrenoverad barnavdelning som faktiskt klor innerstadsbibliotekens motsvarigheter. Bra kurering, lätt att komma hem med många böcker. Bra med sittytor för oss som gillar det. Ända minuset är öppettiderna.
Mycket fint ... roliga aktiviteter och bra sortiment på böcker ..myshörna och mycket annat kul...hjälpsam personal..
Har allt som ett bibliotek ska ha med hjälpsam personal
Mycket ljus och trevlig atmosfär. En stor eloge till digitalcentret, för all hjälp som inte får försvinna, som hlälper oss komma in i den digitala världen. Stor ros till handledarna.
Trevligt och ljus miljö, har istort det mesta och ordnar annars snabbt hem det du frågar efter. Ligger med vacker utsikt över sjön Vättern
En rejäl uppryckning av biblioteket som har fått ett nytt koncept att både fungera för dig som vill läsa dagstidningar surfa via datorn barn som vill spela tv spel läsa låna böcker samt ha något kryp in för barnen där du kan sitta o läsa i Dock har mängden böcker att låna minskat betydligt men mycket av böckerna går ju numera lyssna på via mobil paddan eller datorn Ljudnivån får väl sägas har blivit lite högre än då kravet att det är knäpp tyst som det var förr men barn är barn och det är fint att både barn o vuxna kan besöka biblioteket ihop att man också kan fungera lite som ett fritidshus också Stort tack till alla som gjorde invigningen till en så trevlig NYÖPPNING
Efter renoveringen ett ljust och fint bibliotek! Lika trevlig och hjälpsam personal som alltid! Väl värt ett besök!
Trevligt bemötande bra personal.
Comment on this business

to add Motala bibliotek map to your website;