facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mötesplats Immeln

Mötesplats Immeln

About

Välkommen till en (H)Immelsk mötesplats.

Story

Namnet Mötesplats Immeln kom till under en hundpromenad i vår vackra bokskog. Det speglar vårt motto, som är att växa genom möten. Vi arbetar utifrån en enkel princip: Hälsa är glädje, och glädje är sinnesfrid.

MI är undervisningsplattformen för alla som delar det gemensamma målet av att spränga mentala och fysiska barriärer. Här är vi intresserade av att växa, och det gör vi genom att lyfta rumpan från sofflocket, lägga de heliga skrifterna åt sidan och ta några steg framåt. Tillsammans.

Vi erbjuder aktiviteter i form av träningspass, föreläsningar, kurser, retreater och individuell coaching.


Varmt välkommen!

Impressum

Laila Langö och Niklas Österberg

Products

Friskvård



"Liten naturskön camping med personlig service. Sjönära läge precis vid Immelns strand. Alla campingtomter har el! Husvagn, husbil, stugor, tält och Glamping.I närområdet finns bistro, kanotuthyrning, cykelvägar, vandringsleder, tennisbana, fotbollsplan mm"
Address: Gamla Byvägen, 28973 Immeln
Phone: 076-2475005
gro.edirafolleh@alial
City: Immeln
Zip Code: 28973



related searches: Mötesplats immeln immeln schweden, Immeln kanot karta, Lake Immeln sweden, Immeln paddeln, Immeln co
Reviews
Helt fantastiskt läge nära sjön! Trevlig personal och maten på bistron var verkligen god. Gott kaffe som man kunde dricka fritt eftersom vi köpte en snygg Immelmugg. Lugnt och skönt. Vi kommer helt klart tillbaka! Tack för en härlig vistelse, ses nästa år fast då stannar vi lite längreRum: 5/5
Omöjligt boka på nätet, ringde när vi var på plats, ingen svarade, ingen personal på plats. Fin plats på alla sätt men urusel service, avråder besök
Supermysig och fin camping med fint värdskap! Liten pärla vid sjön Immeln.Rum: 5/5
Otroligt dålig hemsida som inte berättar något alls om vad det finns för faciliteter. Dåligt också att restaurangen stänger så tidigt. Vad jag förstår så är vår bästa chans till att laga mat att använda vattenkokaren som finns i den bungalow vi ska bo i.. om vi inte vill ta med stormkök etc. Också är hela anläggningen markerad som "tillfälligt stängd". Vad nu det innebär.
Less is more… Få alternativ på menyn, men hellre det och att det är gott! Och här är pizzorna väldigt goda och prisvärda. Jag blev så imponerad av killen vi bokade bordet av på telefon, samma kille tog emot oss när vi kom - trevlig ton i telefon och ett leende när vi klev in! Det är alltid en bra start på en middag med ett leende!! Keep it up Camp Immeln!
En liten super mysig camping 5 av 5 stjärnorHotellets höjdpunkterFantastisk utsikt, Barnvänligt
Fint beläget vid en badplats och trevlig personal men dyrt. 400:- per natt är dyrare än andra ställen som har bättre faciliteter som tex platta att tömma gråvatten i och med längre öppettider i receptionen. De stängde 16:00 här så inget att rekommendera för någon som söker ställplats för natten.
Nya ägare sedan 2021 eller 2022?. Uppfräschat, piggare, fantastisk mat. Allt kött från lokala producenter. Värt ett besök. Köper man en emaljmugg med deras logo på vem älskar inte emaljmuggar? får man gratis kaffe i all evighet. Kanoter finns att hyra. Fin badplats med hopptorn och sandstrand. Och en glassbåt med glassbuffé 100m bort.
Fantastisk badplats med en grundare barnsektion innanför bryggorna. Finns hopptorn och flytbrygga för de äldre. Rent och fint område, där man sitter på en gräsmatta och finns en sandstrand där man går i vattnet.Lekplats: JaOffentliga toaletter: JaOmråde där hundar kan springa löst: NejPicknickbord: JaBarbecuegrillar: Nej
Liten fin camping vid sjön. Hopptorn . Jag råder att boka för att säkerställa plats. Fin service för oss som kom efter receptionens stängning. Lekplats: Finns Toaletter: Rena Lämplig för hundar: Får tas med men inte på badet. Mycket fina promenad möjligheter.
Comment on this business

to add Mötesplats Immeln map to your website;