facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Motorcentrum i Kumla

Motorcentrum i Kumla

About

Hos oss hittar du ett stort urval ur Hyundai och Citroëns modellprogram. Vi är auktoriserad Hyundai och Citroënverkstad och är även anslutna till MECA

Story

Vi är er Hyundai och Citroën-återförsäljare i Kumla, Hallsberg, Laxå och Askersunds-regionen med bilhall och serviceverkstad i Kumla.

Vi har varit verksamma i mer än 20 år och exklusiva Hyundai-återförsäljare i 15 år.

Hyundai utvecklar, testar och tillverkar de flesta modellerna i Europa. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 120 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder.

Hyundai erbjuder ett brett och starkt modellprogram. Från minsta modellen i10 till vår största modell, den fyrhjulsdrivna Santa Fé.

Vi är en exklusiv återförsäljare med personal som har totalt mer än 15 års erfarenhet av Hyundai.

Vår verkstad utför även utöver Hyundai :
AC
Släcka 2:or
Hjulinställningar
Däck
Service & reparationer
Vi kan reparera samt utföra service på dom flesta förekommande bilmärkena idag, till ett attraktivare pris än många verkstäder i storstadsregionen.


Välkommen in

Givetvis är vi anslutna till MRF för att du som kund ska känna dig trygg.



"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Köpmangatan 45, 69236 Kumla
Phone: 019-560980
City: Kumla
Zip Code: 69236



related searches:
Similar places near
Kumla Bilvårdscenter Kumla Bilvårdscenter 1 km Mycket bra pris. Noggrant och proffsigt jobb. Trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd!...
Bilhuset Kumla AB Bilhuset Kumla AB 3 km Fanns inget intresse av oss kunder.Fråga inte om vi ville ha hjälp så vi köpte bil ho...
Reviews
Väldigt vänliga personal och de håller vad de lovar.
Mycket bra service Trevligt mottagande Ett stort tack
Alltid bra ochv trevligt bemötande.
Besökte dem då dottern var i behov av ny bil lite akut. Bilen vi hade sett på nätet var tyvärr såld och det hade blivit någon miss i deras datasystem. Men det löste sig på bästa sätt då de snabbt kunde visa på en annan likvärdig bil som blev mycket bra. Trevlig personal och bra bemötande. Rekommenderas varmt.
Alltid bra service o trevligt bemötande
Rekommenderar starkt! Köpte en Peugeot 508 här, jättebra bemötande och service. Insåg efter någon dag att sätesvärmen på förarstolen inte fungerade, något som inte egentligen täcks av garantin när man köper bil vilket vi blivit informerade om. Trots detta går de utan invändningar med på att felsöka och åtgärda problemet åt oss utan kostnad! Fick lånebil under tiden som bilen var inlämnad och den var både uppvärmd och framkörd båda gångerna. Kunde inte vara mer nöjd!
Jag har enbart positiva upplevelser. Ända från mitt första besök, själva köpet av min i40, när jag blev hämtad i Örebro av säljaren då jag skulle få bilen samt de gånger jag åkt dit för service och fått lånebil. Kommer att sakna dem, då jag gått över till Mazda.
Jag är nöjd.
Alltid lika trevligt och fint bemötande...
Trevlig och hjälpsam personal! Mycket bra utbud med varor.
Comment on this business

to add Motorcentrum i Kumla map to your website;