facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Motorhuset i Svista

"Vi har specialiserat oss på att sälja alla bilmärkestype till låga priser med kvalité, testade med garantier! Våra specialiteter är bl.a. begagnade bilar från modellår 2000 och nyare. Vi erbjuder dig attraktiva bilar av hög kvalitèt samt goda finansieringsmöjligheter. På vår verkstad i Uppsala, med professionell personal och utrustning, får du snabb och personlig service utöver det erbjuder vi även montering av extra utrustning såsom t ex dragkrok,motorvärmare eller tonade rutor för att nämna några exempel. Vi har även servicescheman från tillverkare och diagnos och felsökning är bara förnamnet. Vi hjälper gärna till med AC problem."
Address: Bälinge-Svista , Uppsala 755 93, C, SE
Phone: +46 73 703 81 00
City: Uppsala
Zip Code: 755 93



related searches: Motorhuset i svista uppsala reviews
Similar places near
Uppsala Motorhuset Uppsala Motorhuset 1 km Sämsta servicen. Klev in igår för att köpa en bil, 2 personer satt upptagna i sina bå...
Reviews
Bra bilhall, hälsar på kunderna, en ställe som tar alla kunder seriöst.
Sämsta servicen. Klev in igår för att köpa en bil, 2 personer satt upptagna i sina bås med pappersarbete. Fullt förståeligt MEN bryr man sig om service så kan man åtminstone titta upp och nicka för att visa att man sett kunden. En av killarna gick dessutom fram o tillbaka med sina papper och även då kan man uppmärksamma med ett ”hej”. Stod där inne i 10 minuter utan att få hjälp eller överhuvudtaget en känsla av att jag ska få hjälp. Otroligt dåligt bemötande och sätter inte foten där igen.
Dåligt oproffsigt kundbemötande, de har missat en sak när de monterat mitt däck, lufter gick ur däcken för de har inte tryckt däck och fälg tillsammans, de tog betalt 250: för det, vi alla kan missa saker men han blev rasande när jag diskuterat saken med dem på ett vänligt sätt, han beordrat mig att ta mina däck, de vill inte ha kunder som otacksamma när de hjälper till. De har rättat till en sak som de har missat, de ska inte ha betalt på 250: som är dyrare än man montera alla 4 däck. Håll er borta från dem de är skojare som andra har skrivit
Rekomenderar verkligen ingen att köpa bil här från. Betalade handpenning men dom backade ur affären.
Otrevligt bemötande med riktning åt "bilskojar-stil.." Frågade via telefon ang rosthål på tröskel å personen hävdade omedelbart att detta var ett i högsta grad omfattande arbete, att det skulle kosta "en hel del". Jag vet hur det funkar, jag försökte förklara att det var yttre/nedre sidan och bara rak plåt, inte nödvändigt att demontera inredning osv.., men "så enkelt var det inte" enligt honom. Vidare gällande kodsökning så "fattade han inte vad jag pratade om", jag fick förklara att det finns ett OBD-system, och när jag undrade ang det erbjudande de f.n har i Uppsalas Klubbrabatthäfte, om det endast gällde sökning, eller om man fick verifierad info kring vad koden verkligen gällde.. koderna kan ju gälla ett antal olika saker inom ett visst område osv osv.. Han begrep ingenting, sa han, "de sysslade inte med sådant", och när jag upplyste honom om att de faktiskt har ett just sådant erbjudande ang kodsökning så sa han att företaget var under renovering, så erbjudandet var inte aktuellt, ej heller tog de några svetsjobb. Om han åtminstone hade varit tillmötesgående och vänlig, men han var nedlåtande och fullständigt tillintetgörande, med en retorik som om jag vore dum i huvudet och inte fattade ett dugg om bilar. Det är bara det att jag har varit gift med en bilmekaniker i 17år och deltagit under både huv och kaross i många många sammanlagda timmar.., och lärt mig en hel del. Dessutom var mitt x svetsare, så så himla korkad som denna telefonsvarare fick mig att känna, är jag sannerligen inte! Dåligt dåligt dåligt och förnedrande.. :
Usel service. Försökt köpa en bil. Mailat i 4 dagar med dom. Dom kommer på nya saker som krävs i varje mail gällande finansiering. Trots egen provanställning med en bra lön och en släkting med bra lön och fast arbete som medsökande så kvalificerade vi oss tydligen inte för att köpa en bil för 130 000 kr. Hade accepterat om man fått tydliga besked från början att dom inte ville sälja till oss men snälla, sluta ödsla folks tid.
Gjorde inbyte av min passat och köpte en ny Kia ceed. Från början till start så fick jag hela tiden snabb och bra service. Det här är en firma som jag verkligen kan rekommendera om ni är ute efter ärliga, trevliga och serviceinriktade människor. Speciellt tack till Adel som gjorde affären så himla smidig och bra. 10/10 ger jag er!
Bra o snabb service med att skifta till vinterhjul, medan jag drack kaffe i deras bekväma soffa. Har även fått bromsklossar bytta där. Man kan även förvara sommar/vinterhjul där.
Har flera gånger fått hjälp med bilen av Motorhuset och har bara gott att säga. Alltid trevligt bemötande och rimliga priser!
Jag ringde på en bil som de annonserat på blocket, bokade tid om att komma och titta på den. När jag kom dit så var generatorn trasig på den så den inte gick att provköra och de ville sälja på mig en nyare bil som var i sämre skick. Jag vidhöll att jag ville se den ursprungliga, de sa då att de skulle åtgärda generatorn och ringa mig när det var gjort. Jag ringde upp igen på en vecka och då sa försäljaren att hans son hade sålt bilen. Jag undrade varför de inte ringt tillbaka, då började försäljaren prata om att jag nekat till att lägga handpenning vilket aldrig kommit på tal. Försäljaren började prata om att det var missljud i bilen och att databoxen också var trasig jag förstod inte varför han skulle berätta det till mig om bilen var såld till en annan. Jag insåg att det var inte lönt att fortsätta samtalet och sa adjö. Efteråt kollade jag upp bilen och den var fortfarande registrerad på motorhuset. Summa summarum, försök till att kränga annan bil i sämre skick till dyrare peng, inte återkom som lovat, "sålt bilen" till en annan fast bilen fortfarande står på dem. Det är verkligen inget ställe som jag skulle rekommendera.
Comment on this business

to add Motorhuset i Svista map to your website;