facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MotorMedlarna

MotorMedlarna

About

Vi köper, säljer och förmedlar motorcyklar. Vi hämtar & betalar inom 24 h.



"Det smidiga sättet att köpa eller sälja din motorcykel!Vi köper, säljer och förmedlar alla märken av motorcyklar samt nya Mopeder från Peugeot och Rieju som vi är auktoriserade för. Egen toppmodern verkstad där vi utför service, försäkringsarbeten samt däck försäljning samt byte. Välkommen in!"
Address: Grimsbygatan 12, 21120 Malmö
Phone: 040-6439490
City: Malmö
Zip Code: 21120



related searches: JE68, Claessons Motor, Bilomc, ProBike sverige
Similar places near
Mekonomen Sverige Mekonomen Sverige 2 km Kanon personal Tony m fl fin service
Moped verkstad Moped verkstad 2 km Försöker ringa på deras telefon nr men det verkar som om dem inte har det telefon num...
Tinni lackkonservering Tinni lackkonservering 2 km När lackvård är som bäst!
Scania-Bilar Malmö Scania-Bilar Malmö 4 km Hej jag är Sumaya
Ammar General Trading AB Ammar General Trading AB 4 km Mycket bra företag mycket vänlig personal Du kan köpa alla typer av maskin och hjulla...
Reviews
Två unga grabbar med rätt kunskap och rätt inställning på rätt plats. Från inledande försäljning till en affär och omhändertagande vid service tillfällen kan man inget annat än ge dem det absolut bästa betyg! Marcus & Marcus får 10 av 5 möjliga stjärnor.
Prima service av min Vespa med rimligt pris. Unga och trevliga herrar.
Har köpt en hoj här i veckan. Och är mycket belåten & glad. Jag måste säga att jag har sällan skådat & upplevt en sådan fin kundservice på länge. Företaget är UNIKT, proffsiga helt enkelt. HANDLA DIN HOJ HÄR! DU BLIR INTE BESVIKEN, DU BLIR SUPER NÖJD! Tack Anders i Karlskoga
Ärliga och goa gubbar! Köpte hoj på distans och det var inga konstigheter. Tack för en bra affär!
Ett gott gäng, trevliga och mycket tillmötesgående. Mitt senaste köp var en KTM Duke 690 R 2016. Jag hade gett företaget en femma men det känns som i alla fall att i denna affär hade de ”glömt” att kontrollera hojen innan försäljningen. Bägge däcken var under rekommendationen men de fixade dock ett par nya däck som jag monterade själv. Lämnade in cykeln på kontroll hos Elit MC Göteborg och de konstaterade att även bromsvätskan fram och bak behövdes bytas. Rekommenderar annars verkligen grabbarna och företaget.
Mycket bra service och enkla att ha att göra med. Dom vill verkligen se att du är nöjd innan du går därifrån. Trevliga killar som förstår just dina behov.
Läser ej och kollar ej upp modell samt utrustning drar slutsatser som att jämföra äpplen och päron mellan modeller och utrustning. Bättre ni åker med er hoj till riktigt mc firma och får pris för er hoj, fick 40tkr högre bud från riktigt mc firma. Oseriösa eller bara okunniga.
Sjukt trevlig personal och mysig mc butik. Köpte en XVS 1300 på motormedlarna. Trotts regnkaoset mellan Helsingborg till varberg. Paus på mc donalds för att kunna värma mig och kontrollera mina skakningar från min blöta och nerkylda kropp kom jag hem till Göteborg med ett leende på läpparna. Servicen jag fick av försäljaren och bemötandet var helt underbar. Önska fler mc köp hade den upplevelsen jag fick av Marcus Motormedlarna rekomenderas stark av mig!
Mycket proffsiga och pålitliga killar med brett kunnande där jag köpt 2 fantastiska hojar. Rekommenderar dessa om du är intresserad av att köpa en bra begagnad hoj.
Superb och proffsig!!! En service verkligen utöver det vanliga. Återkommer garanterat!!
Comment on this business

to add MotorMedlarna map to your website;