facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Motorsweden

Motorsweden

About

Webshop med inriktning på dirtbike, fiddy, ATV & fyrhjuling, EU-scooter & moped, lekfordon m.m. till marknadens lägsta pris.

Address: Ji-te gatan 2, 26538 Åstorp
Phone: 042-3110400
City: Åstorp
Zip Code: 26538



related searches: motorsweden åstorp öppettider, cross moped klass 1, motorsweden omdöme, fiddy 125cc, motorsweden göteborg, cross 125cc, motorsweden butiker, billiga crossar
Reviews
Grymt dåligt bemötande av personalen. Jag var inne här för att köpa en scooter men bemötandet var under all kritik. Oengagerade och otrevliga säljare. Jag borde ha läst recensionerna innan jag åkte hit, men efter att ha gjort det inser jag varför de har fått så dåliga betyg. Blev att jag köpte scooter på annat håll och skulle rekommendera andra att göra likaså.
Det är ett ställe där man kan köpa mopeder plus mopedbil ,elcycklar,sparkcyklar
Trevligt bemötande. Otroligt många olika mopeder, flakmopeder, cyklar och 4-hjulingar. Rekommenderar verkligen ett besök.
Kraftig lackskada på styret. Motorsweden hävdar transportskada vilket pga hur mopeden var förpackad är omöjligt, den har skickats till oss i detta skick. Fullkomligt ohjälpsamma, 1000:- avdrag erbjöds, ingen kompletteringsfärg eller förslag på en som kan användas. Lackskadan är så pass djup att rostskydd saknas. Denna flakmoped kostar 60 000:- medföljande laddare är sämsta möjliga kvalitet utan möjlighet till styrning eller laddningsnivå.
Värdelöst företag! Handla inte här, dåligt bemötande och ångrar djupt att jag ens satte min fot i den lokalen. Kommer verkligen avråda alla att handla där. Skäms på er!
Säljer Viarelli mopeder, grymt hjälpsam personal.
Riktigt dåliga mopeder, hade jag vetat hur mycket strul det skulle bli med dotterns moped hade jag aldrig handlat där. Tre försök sen orkade jag inte bråka mer. Vet många mer än mig som haft problem med deras mopeder.
Väntade länge i en "karuselltelefonkedja" med massor av val, för att sedan välja ytterligare... Läste undertiden alla som skrivit recensioner där det står mycket dåligt om allt mellan telefonsvarande och dåligt bemötande, la på och letar efter någon annan/
Varnar för att handla här. Mycket dålig service. Köpte el-scooter för 6500:- och batteriet höll max 15min istället för 60min som stod i produktbeskrivningen. Returnerade enligt rätten till återköp vid distansavtal. Butiken vägrar återbetala mig för varan och menar att de ska behålla 1500:- för att den är provad. Återlämnade utan minsta tecken på användning. Butiken vägrar rätta sig efter lagtext och Konsumentrådgivares rekommendationer. Slutade bara att besvara mail. Blir att ta kontakt med allmänna reklamationsnämnden. Så mycket krångel och onödig tid som går till spillo.
Tyvärr kan inte rekommendera att nån köper något hos detta företag. Jättedåligt kundbemötande. Har reklamerat en el scotter jag köpt för 3 veckor sen och hittills inte fått någon vettig lösning för problemet. Reklamation kan göras enbart via mejl och deras svar har varit typ "läs manualen" . Sen om man ska returnera varan måste den packas på samma sätt som man får den och plus man ska ha en lastpall. Och frågan är om man får hela summan man betalat. Har ställt 5 gånger fråga varför fulladdat batteri inte visas upp på skärmen och fått aldrig svar. Sen de "försökte" ringa mig men jag svarade inte och det var typ deras svar på min fråga. När jag frågat vem jag kan ringa tillbaka skriver de att de ringer vid senare tillfälle vilket har aldrig hänt. Nu måste man typ stirra i sin telefon 0-24 för att inte missa deras samtal. Om det gick skulle de inte fick en enda stjärna. Jättebesviken.. :
Comment on this business

to add Motorsweden map to your website;