facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MOW Design På Bryggan

MOW Design På Bryggan

About

MOW - Madeleine Of Wiken har ett nytt showroom/butik i Höganäs Marina, www.mowdesign.se . Designade smycken, inredning, presenter, lakrits mm



"Restaurang Bryggan har funnits i Höganäs småbåtshamn sedan 1 december 2007. Efter 13 år på skutan har Fredric och Frida lämnat över rodret till Loreta, Björn och Benjamin som tillsammans har över 10 års erfarenhet inom företaget.Vår ambition är att bygga vidare på den fantastiska miljö och känsla som Bryggan alltid har haft, igenom god mat lagad med glädje & kärlek samt en familjär, personlig service som får en att känna sig hemma, fast med lite extra lyx.Välkomna hit!/Team Bryggan"
Address: Småbåtshamne 18E, 26339 Höganäs
Phone: 0704-676361
City: Höganäs
Zip Code: 26339



related searches: Mow design på bryggan photos
Reviews
Otrolig mysig hamnkrog med en lugn och rogivande atmosfär. Ligger i anslutning till båtarna. Priserna är dock väldigt höga men gissar på att de livnär sig på verksamheten under sommarsäsong... Behaglig atmosfär att sitt i och bra service och riktigt bra bemötande. Värt ett besök...Mat: 4/5
Vi valde att ha vårat bröllop här i deras mycket trevliga festlokal en våning ovanför restaurangen. Jag kan med gott samvete varmt rekommendera denna restaurang. Middagen var helt outstanding. Att få kunna njuta av detta läget fint väder och riktigt bra mat. Från första kontakt till sista utförande har det bara varit en fröjd. Med dessa ord vill jag tacka er för att ni gjorde att min fru och jag fick vår stora dag helt perfekt. Mvh Celina & jens 30/7 2022
Bryggan i Höganäs är kanske den sämsta restaurang jag upplevt, och då gick vi innan vi beställt mat. Skitigt, obefintlig service trots knappt några gäster och en grymt nonchalant attityd till oss. Välj inte denna restaurangTjänst: 1/5
Maten var fantastisk god men servicen var riktigt dålig, unga, osäkra o oerfarna. Vi fick vänta minst 45 min på desserten, de kom och frågade vad vi hade beställt. Ingen kompensation utan bara ursäkt att det var mycket i köket. Ej fullbelagt Tråkig upplevelse på ett fint ställe!
Maten helt ok, men servicen var under all kritik. Det tog 45 min för desserten att komma efter påpekade och att de kommer och frågar oss vad vi beställde. Serveringspersonalen var ung och oerfaren.
Vi har varit här förut! Jättegott.Mat: 5/5
Fantastiskt rakt igenom Trevlig och uppmärksam personal. Både dryck och mat kom fort. Gott bröd innan. Maten både vacker och magiskt god!! Jag gick på vegetarisk tortellini, min man på burgare, båda fantastiska!
Vi fira en födelsedag mor blev 90 år. Vi var ett sällskap på ca.12 personer och vi fick jättefin mat & service. Det var en positiv upplevelse, som jag tackar mycket för TACK!
Förra gången var det fisksoppa, nu rosafärgad hjort. Förstklassigt på alla sätt, hjorten var härligt mör, potatispurén med svamp och annat gott, suverän. God öl sköljde ned den goda maten. Kunnig och pigg ung personal bidrog till upplevelsen. Den generösa marängsviss som fulländade måltiden är ett landmärke för Bryggan. Luftiga lokaler och ett antal toaletter, säkert handikappvänligt och garanterat barnanpassat, ett antal söta barn satt och åt. Klart rimlig prisnivå. Endast detaljer skiljer den starka fyran från en femma. Belysningen blir lite kall, skulle tjäna på att rikta varmare ljus mot matplatserna. Och marängen i går var inte den sega, egentillverkade som gjorde marängsvissen till Sverigebäst i somras. Men, det här är en toppkrog med rimliga ambitioner som lyssnar på sina kunder. Måste besökas om ni är i Höganäs.
Mycket trevligt ställe med god mat och ypperlig uppassning i havsnära atmosfär.Mat: 5/5
Comment on this business

to add MOW Design På Bryggan map to your website;