facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MQ

"Hos oss på MQ MARQET i Täby hittar du stilrena och hållbara plagg av hög kvalitet, en klädbutik som erbjuder det senaste modet. Vi vänder oss till alla som befinner sig i det flexibla arbetslivet, där gränsen mellan arbete och fritid blir allt mer flytande. Är du i behov av en personal shopper som kan ge din garderob en välkommen uppdatering? Behöver du lägga upp ett par byxor eller på jakt efter andra skrädderitjänster? Har du sneakers där hemma som behöver lite extra kärlek i form av sneakerstvätt? Vill du få liv i dina urtvättade jeans? Föredrar du att handla second hand eller skänka till klädinsamling?Välkommen in till oss där möjligheterna är oändliga! - MQ MARQET, Sveriges största varumärkeskedja sedan 1957"
Address: Marknadsvägen 15 , Täby 183 78, AB, SE
Phone: +46 8 638 07 00
City: Täby
Zip Code: 183 78


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 10:00-18:00


related searches: mq retail ab, mq wikipedia, mq clothing brand, mq head office, mq holding ab
Similar places near
Joy Joy 135 meter
Desigual Desigual 448 meter
JC JC 448 meter Mycket bra bemötande och service. Tröttnade på en närliggande konkurrent och svängde ...
StyleOutlet StyleOutlet 2 km StyleOutlet skapar Pop-Up utförsäljningar av mode- och designprodukter. Vill du vet...
Reviews
MQ har tappat stinget. Hade tidigare ett bättre och roligare sortiment. Tycker att stilen har blivit tantig och att kvalitén har blivit sämre.
Jag tycker poängsättningen är helt fel. Det borde gå att ge minuspoäng och då skulle jag sätt en - 5. Kan definitivt inte rekommendera MQ Täby centrum. Fick en tröjskjorta i julklapp som min fru köpt med 30 % rabatt som jag ville lämna tillbaka. Tyvärr hade kvittot kommit bort under julen och då skulle jag få tillbaka ca 60 % därför att det var rea. Jag kontaktade kundtjänst som sa att "jag ser att du har köpt en mer gång och om du har kvittot till denna, så ska det nog gå bra att lämna tillbaka. Åter i butiken med ett kontoutdrag plus ett kvitto på ett senare köp. Denna skulle jag få noll tillbaka? Eftersom tiden för att lämna tillbaka varor är 30 dagar och snart skulle gå ut kontaktade jag kundtjänst igen och de rekommenderade mig att uppsöka annan butik. De räknade givetvis med att jag skulle tröttna vilken jag inte har gjort, men tyvärr hann jag inte uppsöka en annan butik p.g.a jag har ett arbete vid sidan om att försöka återlämna ett klädesplagg som inte passar mig.
Bra och välsorterad butik med duktig och hjälpsam personal. Bra blandning av märken både vad gäller stil och prisnivå.Har ofta bra erbjudanden och reor.
Bra tillmötesgående service och ett bra utbud. Dessutom sköna fotöljer till oss manliga besökare när damerna springer runt.
Ok. Ganska bra affär. Jag handlar ofta här, men är inte jätteglad åt det direkt
Ett brett och sammanhängande sortiment. Trevlig personal. Man behöver inte trängas I butiken.
Det riktiga MQ hade ett bättre utbud än dagens butik
Stilrena kläder, överblick över butiken som andas stil. Personal med brett kunnande.
Bra butik med bra utbud,trevligt när det är rea.
Besöket gjorde min dag! Tack!
Comment on this business

to add MQ map to your website;