facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mr. Panini Sverige

About

Under en av sina många resor ut i världen upptäckte den finländske företagaren I. Wikholm något alldeles speciellt på några av de otaliga små caféerna i Paris - ett grillad bröd, varmt, frasigt och underbart gott, fyllt av delikatesser.

Story

Berättelsen om Mr. Panini fick sin början år 1993. Under en av sina många resor ut i världen upptäckte den finländske företagaren I. Wikholm något alldeles speciellt på några av de otaliga små caféerna i Paris - ett grillad bröd, varmt, frasigt och underbart gott, fyllt av delikatesser. Han beslöt på direkten att det var något som han bara måste ta med sig hem, så att alla i Finland också skulle kunna njuta av det underbara brödet. Resten är historia. Så gick det till när Mr. Panini kom till Finland.

Till en början fanns Mr. Panini bara på ett café, men ryktet om det goda brödet spred sig och snart ville alla ha den färska, frasiga paninin! Den matiga, goda Mr. Panini hittade snabbt ut till de platser där människor är aktiva och vill ha något gott att äta.

På senare tid har Mr. Panini också spridit sig till grannländerna. Råvaror av bästa kvalitet och yrkesskicklighet garanterar att paninin fortsätter sin resa ut i världen och att historien om Mr. Panini forsätter.

Smaklig måltid!

Address: Edövägen 2, 13230 Boo (tätort de Nacka)
Phone: +46733301107
City: Boo
Zip Code: 13230



related searches: Panini Kebab, Panini recept skinka, Baka paninibröd
Similar places near
OliOli OliOli 987 meter OLIOLI importerar kvalitetsdelikatesser från främst Italien och Spanien. Vi samarbeta...
Comment on this business

to add Mr. Panini Sverige map to your website;