facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mr Thai Food

About

Thairestaurang som ligger på Amhults torg. Torslanda



"Thai restaurang / takeaway. Vi serverar lunch, mat för avhämtning och hemkörning"
Address: Amhults torg 1, 42337 Torslanda
Phone: 0313890390
City: Torslanda
Zip Code: 42337


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 20:00
Saturday: 12:00 - 20:00
Sunday: 12:00 - 20:00


related searches: Food Rockers Frankfurt, Mr Thai Frankfurt, Mr Thai Hanau, Food Rockers speisekarte, Food Rockers Darmstadt, Food Rockers Frankfurt telefonnummer, Lieferando, Lieferando Frankfurt
Similar places near
Torslanda Thaikök Torslanda Thaikök 2 km Thaimat
Pad Thai Restaurang Pizza & Grill Pad Thai Restaurang Pizza & Grill 6 km Pad Thai Resraurang - Pizza & Grill Lunchbuttè Thai 90:- Lunch Pizza & gatukök 79:-...
Reviews
Vilken besvikelse! Vad har hänt med maten? Har varit min favorit när det gäller Thaimat. Ägarna behöver göra en tillbakablick och fundera på vad som gått fel, alternativt stänga restaurangen.
En i köket stod och smååt och hade fingrarna i munnen. Svindyrt
Köpte lunch grön currygryta med kött och frågade om bambuskott ingår tycker inte om detta, de svarade nej men när maten kom så visade det sig att ca 35-40% av hela grytan bestod av bambuskott som jag fick plocka undan. Mängden kött och övriga grönsaker var i snålaste laget. Lunchen kostar 90 kr, men det ingår varken sallad, bröd, dricka eller kaffe, och då framstår lunchpriset 90 kr som ganska dyrt. Kommer inte tillbaka.
Beställer nr 17 med kyckling och blir besviken på maten.dom har bara blandat nudlar,kyckling,grönsaker med soysås. Ingen fisksås och socker.ingefära,chili för förhöja smaken för att få det att smaka mat.det finns så mycket man kan göra med mat.men istället så blir det denna besvikelse över tråkig mat som görs fort och som man betalar för.
Hår i min dotterns mat, har aldrig varit med om att maten luktat så illa som den gjorde. Antagligen ny ägare eller så har kvaliteten fallit något enormt. Kunde inte äta någonting.
Alldeles för dyrt för det man får.
Phad Tai /räkor 140 kr. 5 räkor I, för dåligt! Sista besöket!
Medelmåttig thaimat. Gick fint att äta men väldigt smaklöst. Beställde med biff och valde till extra med räkor också. Det var en räcka i . Dessutom tog det nästa 1,5 timme att få maten via foodora. Så inget ställe jag skulle rekommendera.
Dålig service, maten skulle varit klar på en kvart. Efter 40 minuters väntan drog jag! Massa folk som kom efter o fått sina beställningar. Personalen blanda ihop beställningarna. P.s om du beställer online tro inte på den tiden som står efter att du beställt!
Leverans från foodora. Beställde för två timmar sen, maten är fortfarande inte här. Spelar ingen roll hur god maten är, oacceptabel leveranstid.
Comment on this business

Directions to Mr Thai Food with public transportation


Amhults Torg 40 meters
34
Amhult Resecentrum 260 meters
23
290
291
34
LILA
RÖD
SVAR
X1

to add Mr Thai Food map to your website;