facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mrsushimrsbowl

Mrsushimrsbowl

About

Vi serverar en sundare version av sushi, roll och poke bowl med japaninspirerande tillbehör.

Address: Kontinentgatan 2, 23142 Trelleborg (commune)
Phone: 041010669
City: Trelleborg
Zip Code: 23142


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 20:00

Similar places near
Godai Godai 292 meter Ok sushi, men vissa fiskar var redigt rötna
Sakura Japansk Restaurang Sakura Japansk Restaurang 480 meter Mycket bra mat ! Bästa Sushin jag ätit i trelleborg! Dumplingsen var det inget snack ...
Reviews
Smakat jätte gott! Verkligen rekommendera om ni komma hit! Bästa service!
Beställde mat för 100 kr via telefon, sa att de inte tar kort utan vi måste ta ut pengar, vilket vi gjorde. På vägen dit ringde han som svarade i telefonen först, med sitt eget privata nummer två gånger. Han undrade var vi är för tydligen stänger ni kl 20 på en lördag medans det står 21 både på dörren och på er hemsidan. När jag gick in för att hämta maten var det nedsläckt och när jag gav honom en 200 kr lapp fick jag inte 100 kr tillbaka eller något kvitto. Han sa att jag kan komma tillbaka nästa lördag för att få något för de andra 100 kr. Efter lite bestämt snack fick jag mina pengar och min mat. Vill aldrig beställa mat därifrån längre. Känner mig otroligt obekväm med hela situationen.
Kan definitivt inte kalla det för sushi, sämsta jag någonsin ätit. Totalt slöseri med pengar!!
Mycket besviken över bristen på smak i sushi jag fick, valde stor från menyn. Det jag fick var sushi som var alldeles för kalla och riset smakade inget alls. Hade stora förhoppningar men det lär inte bli ett återbesök.
Dumpling är mycket gott. Jag tycker om.
Testade Hawaii poke bowl. Det var bra färska ingredienser och god blandning. Fräscht i lokalen och personalen uppmärksam på kunderna. Testade även deras kimchisallad och deb var smakrik och god. Blir absolut återbesök.
Tog Green dream pokebowl och det var jättegott. Bra service med trevliga människor. Brukar inte tycka om tofu men dethär var verkligen jättegott! Stor tummen upp
Supergod sushi och även Bowlen är jätte goda med fräscha grönsaker! Rekommenderas starkt!!
Maten 10, service 10, personalen 10, den som vill ha bra kvalité och grymm service för ett bra pris så ska du lätt komma hit!
Så trevlig restaurang och lika trevlig personal!!! Bästa sushi restaurangen jag varit på!! Jättegod sushi! Jag rekommenderar verkligen!!!
Comment on this business

to add Mrsushimrsbowl map to your website;