facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MT Training Center

MT Training Center
Address: Stenby Gård, 27391 Tomelilla
Phone: +46705144155
City: Tomelilla
Zip Code: 27391



related searches: Mt training center cdl, Mt training center reviews, CDL Training Center, CCI Training Center, Vocational training, Virtuous CDL training Institute, MT CDL, CDL schools near Me
Similar places near
Plåt på Österlen AB Plåt på Österlen AB 4 km Mycket snabb med svaret men kunde inte åta sig flera uppdrag i år
Ung SLUSS Tomelilla Ung SLUSS Tomelilla 4 km Ung SLUSS står för SamverkansLounge för Unga i Sydöstra Skåne.
Salong LUGG Salong LUGG 4 km Älskar stället, berättar hur jag ska göra så jag vet och stylar samtidigt
TomelillaRostskydd TomelillaRostskydd 4 km Rostskyddsbehandlingar, Linolja, Miljövänligt
Viktväktarna Tomelilla & Sjöbo Viktväktarna Tomelilla & Sjöbo 4 km Mat Motion Motivation Allting hänger ihop, därför introducerar vi ett nytt program. V...
Nisses Däck i Tomelilla AB Nisses Däck i Tomelilla AB 5 km Alltid nöjd efter besök hos er
Gårdsfrid Gårdsfrid 8 km Gårdsfrid startade när vi såg behovet hos vänner och bekanta som oroade sig för sina ...
AB Lennart Bengtssons smide och vvs AB Lennart Bengtssons smide och vvs 13 km Mycket bra service. Kommer som utlovat och är riktigt snabba om det är akut.
Reviews
Som en andra familj
Fräscha och luftiga lokaler. Inspirerande och hjälpsam personal som ger en råd och tips vad gäller träning, återhämtning och kost som på andra ställen skulle kostat mångdubbelt. Härlig gemenskap. Man känner sig verkligen välkommen. Alla, oavsett nivå eller ålder, har möjligheten att delta.
Supertrevlig atmosfär i stora fräscha lokaler där du kan utföra allt inom strongman-/gym-/crossfitövningar med alla träningsredskap du behöver. Schemalagda pass leds av duktiga engagerade coacher som ser till att alla får ut det mesta och bästa ur passen oavsett träningsbakgrund. Rekommenderas varmt!
Det här med träning har inte varit något för mig, men det här är så himla roligt. Mycket variation alltid olika, roligt när alla kan vara med erfarna som oerfarna ung som gammal. Ett trevligts ställe med mycket bra stämning.
Jag har snart tränat ett år här, ångrar att jag inte började mycket tidigare, bra pass, crossfit, strongman bland annat. Andre som driver Raw är engagerad och ser till att alla trivs och får den träning som passar. Finns möjlighet att provträna.
Trevlig personal som hjälper till om det behövs med stora luftiga lokaler så man inte känner sig instängd. Gott om stänger och plats att köra det man vill.
Bästa stället som finns! André har en otrolig förmåga att motivera och inspirera, man känner sig otroligt välkommen oavsett vilken fysisk nivå man är på. Raw passar alla!
Roliga och utmanade pass oavsett nivå! Alla välkomnas och det är en härlig stämning! Andre’ har bra variation i passen och man blir hela tiden utmanad och peppad av träningskompisarna! Rekommenderas!!
Trevlig atmosfär och trevliga människor som tränar där! Möjlighet till tagg och egen kod. Varierande träning i skön miljö.
Toppenfint gym med en väldigt trevlig atmosfär. Roliga och varierande pass med jättetrevlig och bra personal. Bästa gym jag tränat på!
Comment on this business

to add MT Training Center map to your website;