facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MTD Morgontidig Distribution

MTD Morgontidig Distribution

About

MTD är ett distributionsnätverk som täcker hela Sverige. Vi delar ut morgontidningar, tidskrifter, paket, veckotidningar, magasin, spelkuponger mm.

Address: Hantverkarvägen 2, 145 63 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 - 531 945 00
City: Norsborg
Zip Code: 145 63



related searches: Early Bird Sweden, Point Logistik Gota Media AB, Vtd sverige, Svensk Hemleverans, Tidningstjänst AB
Similar places near
Lotus Maskin och Transport Ab Lotus Maskin och Transport Ab 174 meter Sjyst inrätt. Joni levererar
A-Beks AB A-Beks AB 426 meter Bra flyttfirma det är bara ringa så hjälper vi er
Reviews
Ett typiskt blatte-bedrägeriföretag som ej leverar i tid eller hittar på ursäkter att de ej kommer in genom porten mm fast man är hemma och dörr öppen. De stjäl folks paket. Bedrägeri. Undvik. Kundtjänst behärskar dålig Svenska.
Toppen att kontakta dom vid utebliven tidning på morgonen Man får snabbt ny leverans
Early Bird tar sig stora friheter med andras ägodelar. De levererat inte paketen och rycker sedan på axlarna och menar att kunden ska ta ansvaret.
Fått avi om att paketet är levererat men det är tomt i brevlådan. Inte första gången det händer, och de hänvisar till ehandlaren och tar inget ansvar. Märkligt att det inte verkar finnas något som helst intresse att gå till botten med problemen när så många klagar. Edit: Verkar som om de har skärpt sig lokalt åtminstone. Leveranserna kommer snabbare än förut, och aviseringarna om levererat paket stämmer överens med verkligheten. De har till och med lyckats lägga paketen i rätt låda. Betyget höjs därmed från 1 till 4, där en stjärna dras av för det tidigare krånglet.
Varning Bedrägeri! Detta företag som samarbetar med Early bird speditör och ska distribuera paket med tidningsutdelningen på morgonen. Jag fick meddelande strax efter 05.00 att mitt paket hade lämnats i brevlådan men icke, jag var där några minuter efteråt och fick se ett tomt fack. Tidningsbudet kanske gillade den klockan!!!! Det är helt uppenbart att detta är rent kriminellt och sats i system, vare sig Early bird eller DMG tar något ansvar. Hur svårt kan det vara att ta reda på vem var tidningsbudet den morgonen på en specifik adress men nä inget intresse utan hänvisar till e-handlaren som i detta fallet fanns i Kina. Paketet är spårat hela vägen av diverse transportörer och det sista ansvaret hade DMG KB men visar inte det minsta intresse för att ta ansvar. Bedrövligt. Polisanmälan är gjord. Ni som råkar ut för detsamma, gör polisanmälan , det får inte fortsätta på detta viset.
En stjärna är alldeles för generöst till detta bolag och ”Early Bird” Never bird känns mer passande eller No Responsibility Bird. Undvik detta företag om ni kan! Att de ens får fortsätta bedriva sin verksamhet är för mig helt otroligt.
Senast leverantör Wish beställningar använd EARLY BIRD som inhemsk utlämnigsföretag till brevlådan har jag inte än fatt non leverans längre. NU blev det 4. gång i raden. Ingen möjlighet att kontakta de, finns alltid vårt gammal postkod fick ny 3år sen på tracking info, fastän rätt adressen finns på beställningen. Sämre går det inte!!
Tyvärr kan jag inte ge mer än en stjärna här. Jag hade beställt några kläder från SHEIN och ett par dagar efter beställningen fick jag ett sms från MTD om att varan kommer inom två dagar att lämnas i brevlådan eller hängas på dörren. Dagen efter fick jag ett sms om att mitt paket hade levererats. Eftersom inget hängde på dörren tänkte jag att det måste ha varit i brevlådan. Men inte där heller. Jag tänkte att i så fall kanske det hade hamnat i någon närliggande livsbutik som det vanligtvist brukar göra. Jag kollade på min tracking nummer och såg att paketet har levererats kl 4 på morgonen till mottagaren medan smset hade kommit ungefär kl 9. Dagen efter när jag var i skolan skriver min mamma att paketet hängde på dörrgandtaget. Jag fick ingen sms om att någon hade kommit, ingen hade ens knackat på dörren, paketet hängdes bara upp på min dörr dagen after det meddelades om att det skulle komma. Jag förstår att ibland lämnar man paket utanför dörren om det tex är ett hus. Men jag bor i en lägenhet, där vem som helst skulle kunna ta mitt paket även folk som går på gatan eftersom vi har inget trapphus. Jag tycker att det här är totalt löjligt att levereringssystemet fungerar på det här sättet. Det är bara en massa pengar, tid och tålamod som går åt skogen både för levereringsföretaget, kunden och även företagen där varorna beställs. Jag hoppas på att MTD kommer att omorganiseras och ändra sina rutiner då leverering av paket kan inte fungera på det här sättet.
Fantastiskt dåligt leverensföretag. Jag fick ett sms på fredagen att mitt paket med mina kläder jag köpt från företaget SHEIN skulle komma inom två vardagar. På måndagsmorgonen, kl 08 när jag är på jobbet, får jag ett sms att mitt paket är levererat. När jag kommer hem finns inget paket. Jag ringer MTD som meddelar att paketet blivit levererat kl 04 samma morgon. De hade hängt paketet på mitt dörrhandtag vilket inte är så smart då jag bor i ett stort lägenhetskomplex där folk kommer och går dygnet runt. Jag förklarar att jag gick hemifrån 06:25 och att det då inte hängde något paket på min dörr. Jag frågar vidare hur jag skulle kunna ha en chans att "fånga in" mitt paket ifall de levererar vid den tidpunkten, inte meddelar förrän 4 timmar senare, samt hänger paketet på min ytterdörr för vem som helst att ta. Kvinnan som var trevlig, leverenssättet är ju inte hennes fel svarar att jag får kontakta företaget som jag beställt kläderna ifrån. Och att de most likely kommer att hänvisa tillbaka till MTD och så kommer jag bli skickad fram och tillbaka. Så blev det också, MEN företaget SHEIN var otroligt trevliga och ersatte mig för det förlorade paketet. till slut Nu har jag beställt varor från Lyko.se och fick precis ett mail att MTD står för leveransen. Så jag lär ju inte se röken av dessa varor heller... Fattar inte hur ett företag kan leverera ett paket, hänga det på dörren mitt i natten utan att meddela det när de gör det eller komma överens med kunden om en tid för leverans. Flera andra företag som gör hemleveranser meddelar ju INNAN vilken tid de ska komma så att man kan hålla sig hemma/ta emot paketet. Idioti.
Fick notis att paketet var levererat på fredag morgon, antingen i brevlåda eller hängt på dörren. Det var det inte. Morgonen efter hängde det på anslagstavlan vid entrén, där det inte varit dagen innan, söndertrasad förpackning. Om ett paket inte ryms i brevinkastet lämnar man till ett ombud! Tänk om jag inte varit hemma, då hade vem som helst kunnat ta det. Saker stjäls i detta trapphus. Redigera Radera Dela
Comment on this business

to add MTD Morgontidig Distribution map to your website;