facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MUF Vara

MUF Vara

About

Välkomna till moderata ungdomsförbundet Vara!

Story

Välkomna till MUF Vara!

Vad vill MUF Vara?
Ett jämställt samhälle
En skola där alla känner sig trygga och uppskattade
En arbetsmarknad som alla får ta del av
Ett samhälle där ingen ska tvingas leva i utanförskap

Detta är några utav många punkter som vi i MUF Vara håller varmt om hjärtat. Tycker du att detta låter bra? Häng på oss!

Vi vill att unga ska få upp ögonen för politiken, men framför allt så vill vi att unga ska tycka att politik är kul. Politik för oss ska vara förknippat med ord som roligt, lärorikt och spännande och inte med krångliga begrepp och män i kostym. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du varit medlem i 10 minuter eller 5 år!

Varför tycker MUF Vara att politik är roligt?
Politik innebär att du har en möjlighet att påverka, en möjlighet att bidra med dina tankar och idéer till vårt samhälle, men framförallt, en möjlighet att göra just din röst hörd. Det är detta som vi i MUF Vara tycker gör politik viktigt, men det är också detta som vi tycker gör politik roligt!

Vilka är vi?
Ordförande
Mikaela Jonsson fyller 20 år i år och är bosatt på en gård utanför Vara. Sen studenten har hon jobbat, både inom äldreomsorgen och restaurangbranschen, för att längre fram kunna resa och upptäcka världen. Tanken är sedan att landa på Göteborgs Universitet där hon vill studera Europaprogrammet med inriktning Statsvetenskap.

Vice Ordförande
Vera Ehn fyller 18 år i år och bor på landet i Slädene. Hon går andra året på Estetprogrammet med inriktning musik på De la Gardiegymnasiet. Hon har jobbat som musiker, med ett eget företag genom sommarlovsentreprenörerna och för tillfället jobbar hon inom restaurangbranschen i Lidköping. När hon inte jobbar eller är i skolan spenderar hon större delen av sin fritid på fotbollsplanen tillsammans med Lidköpings FK.

Ekonomiansvarig
Sandra Jaballah fyller 21 år i år och bor i Levene. För tillfället studerar hon på Europaprogrammet med inriktning nationalekonomi vid Göteborgs Universitet. När hon inte är på universitetet jobbar hon extra på Conditori Nordpolen i Vara och "latchar" runt på fotbollsplanen.

Ledamot
Amanda Lilja fyller 20 år i år och är bosatt i Vara. Efter studenten ville hon resa. Sagt och gjort, för idag är Amanda bosatt i Washington D.C. där hon jobbar som Au pair.

Address: Torggatan 12, 534 31 Vara
City: Vara
Zip Code: 534 31


Similar places near
Moderaterna i Vara Moderaterna i Vara 0 meter Moderaterna i Vara kommun
Socialdemokraterna i Vara Socialdemokraterna i Vara 296 meter vår officiella sida här på Facebook Välkomna
Liberalerna Vara Liberalerna Vara 413 meter Vi kämpar för friheten! Att varje individ ska ha möjlighet att vara den de själva vil...
Comment on this business

to add MUF Vara map to your website;