facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mullsjö Bostäder

Mullsjö Bostäder

About

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag med lägenheter i Mullsjö och Sandhem. Dessutom har vi kontors- och affärslokaler i centrala Mullsjö samt Sandhem.



"Välkommen!Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag med lägenheter i Mullsjö och Sandhem. Dessutom har vi kontors- och affärslokaler i centrala Mullsjö samt Sandhem."
Address: Box 800, 565 18 Mullsjö
Phone: 0392-14230
City: Mullsjö
Zip Code: 565 18



related searches:
Similar places near
Mullsjö kommun Mullsjö kommun 141 meter Välkommen till den lilla kommunen med hög livskvalitet. Vi finns här vardagar kl 8-16...
Reviews
Super dåligt. Kommer flytta så snart som möjligt. Skulle ge 0 stjärnor om det gick. Otrevliga, äckliga och bryr sig inte om sina hyresgäster...
Nedgångna lägenheter som inte hålls efter av hyresvärdar. Vid avflytt är de nästintill omöjliga att ha att göra med. Städbesiktningar göra genom att personen tar fram våtservetter och gnuggar diverse ytor tex golvlister, underkant på element osv om det blir något på våtservetterna så blir det omstäd av hela lägenhet+ny besiktning. Tyvärr har de nästintill monopol på hyresrätter i Mullsjö, men undvik dessa om du kan. Så sparar du dig själv en hel del huvudvärk.
Min sambo flyttade in på Kyrkvägen 10b i en lägenhet 1 a som såg bedrövligt ut .Vi har ringt klagat om både ena andra men inget händer man kanske ska strunta i att betala HYRAN???? Kallt drar det som tusan blåser in under ytterdörren skandal är det skulle aldrig funka i Göteborg. Troligtvis mögel i köksbänk därav min klåda i Ögonen. Tror dom sluta underhålla runt på 80 Talet...
Aldrig haft några problem. Förstående och lyssnar på ens åsikter. Men när det ska byggas/renoveras t.ex nya plank till uteplatserna går det verkligen inte fort.
Antingen brister information till vaktmästaren eller oxå struntar de i det. Vet inte vilket, men vaktmästaren kommer inte denna gång heller när vi ringt ner.
Sämsta bolaget att hyra lägenhet från... Bryr sej inte ett dugg om hyresgästen bara om sina pengar...
Dom kan man få tag i om man behöver hjälp
Comment on this business

to add Mullsjö Bostäder map to your website;