facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mullsjö Camping

Address: Bottnarydsvägen, 565 91 Mullsjö
Phone: +46 (0) 392-12025
City: Mullsjö
Zip Code: 565 91



related searches: Mullsjö camping mullsjö price, Mullsjö camping mullsjö age, Mullsjö camping mullsjö reviews, Axamo beach camping, Camping nära Mullsjö, Mullsjö Camping ägare, Habo Camping, Lovsjobadens Camping
Similar places near
Mullsjö Camping Mullsjö Camping 98 meter Rastade badplatsen, fint och rent. Stor badbrygga med hopptorn och en gunga.
Reviews
Stugan 5 Pers var under all kritik. Kommer inte att rekommendera detta stället. Städningen var en med dammsugare enbart. Varmvatten fanns inget bara ljummet - Legionella risk. Man ställde sig inte i duschen. Kaffebryggare fungerade inte. Spisen var ersatt av annan ovanpå. Kuddar o täcken var skitiga. Madrass ej ok. Våningssängar a rikliga. Risk för stickor i fötter på ett skitigt golv. Lösa låsar på alla dörrar. Dörrar rangliga. Skulle varit där i två nätter men åkte hem efter en. ALLMÄNT DÅLIGT SKÖTTA STUGOR SOM EJ REKOMMENDERAS ATT ÖVERNATTA I. Viktiga detaljer: Ej skött. Eftersatt.
Dålig information ang husvagnsplatser. Kändes som att vi gjorde intrång på långliggarnas ”tomter”. Skräpigt, gamla murkna altaner, dörrmattor mm från fd långliggare finns kvar. Hela skogsområdet borde städas. Även infarten och området kring receptionen är under all kritik.Rum: 3/5
Vackert läge men tyvärr ej underhållen lekplats. Lekplatsen har 3 gungor och en av gungorna kommer att spricka förr eller senare. Sen finns det ett skepp som hade behövt mer underhållning. Toaletterna är alltid ofräscha och när jag var där i augusti så åkte en av handtagen av och handfläkten var trasig. Det finns en väldigt fin skog där man kan plocka bär och svamp. Det ser inte heller så välkomnande ut när man ser gamla grejer från lekplatsen och från stugorna och liknade. Och så står det en solifer husvagn där som har börjat mögla vid det här laget den står typ 50 m från receptionen och har stått där i typ ett decennium Jag brukar vara på denna camping typ 2-3 gånger per halvår och allt ser alltid likadant ut det finns även en grillplats bredvid tältplatserna där det finns en skylt där det står ”njut varje minut” det finns en grill där som är byggd av gammal tegelsten. Det är väldig mysigt på denna campingen på vintern.
Knöligt underlag och långt till servicehus
Ingen ordning med platserna när man beställde el, trasiga säkringar, bränt runt säkringar, kablar dragna över vägen, så då fattades det elskåp till platsen som el angavs, det hade påtalat men ingen åtgärd,annars fin natur och bad, Kommer nog ordnas Trevlig personal
Campingen vet jag inget om, men de har en fin badplats att planka in på. Som betalning städade vi upp efter ett gäng slarviga ungdomar, men fint blev det! Så nu kan du också njuta av en fin badplats när du väljer att planka in just här!
Ligger fantastiskt vackert nära sjön. Vid säsong kan blåbär plockas på väg till kök och toaletter. Synd att underhåll av huvudbyggnad och stugor inte sköts. Lekplats: Lekplatsen så gott som obefintlig. Leksakerna farliga och ej underhållna. Toaletter: Städning sker sporadiskt och inte särskilt grundligt.
En härlig camping med underbar natur och mysig strand. Här kan man verkligen koppla av! Kommer komma hit flera gånger .
Om du vill ha en harmonisk o lugn vistelse så är denna campingen underbar. Bra badstrand, fräscht servicehus o trevliga människor. Nära in till Mullsjö o snabbt går det till Jönköping om man vill dit.
lugn o mysig camping med mycket trevlig personal : rena o fina service ytor och med naturen in på knuten. fullt med blåbärsbuskar överallt vilket är trevligt. badplats innom gångavstånd med fin strand och badbrygga. och väldigt lugnt : lekplatsen skulle kunna behöva en liten fix men fyller sin funktion. rekomenderas starkt :
Comment on this business

to add Mullsjö Camping map to your website;