facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mullsjö Grill och Pizzeria

Mullsjö Grill och Pizzeria

About

Hungrig?
Välkommen till en utav Mullsjös goda Pizzerior på Nykrkevägen 1!
Ett trevligt kundbemötande, bra kvalité och snabbhet är våra ledord

Address: Nykyrkevägen 1, 56533 Mullsjö
Phone: 039231373
City: Mullsjö
Zip Code: 56533


Similar places near
Pizzeria Amigo Pizzeria Amigo 717 meter Äntligen en pizzeria i Stockholm som förstått att man inte ska ha vitlökssås i en keb...
Pizzeria Amigo Pizzeria Amigo 741 meter Hälsar på Mullsjö och närliggande områden från Stockholm och bestämde oss för att äta...
Pizzeria Viking, Mullsjö Pizzeria Viking, Mullsjö 971 meter Den enda pizzerian som har riktigt bra mat för den som inte är sugen på pizza.
Reviews
God glutenfri pizza och bra kebabpizza. Trevlig personalMat: 5/5
Underbar mat och service, jag och frugsn blir alltid väl möta och får fantastiska pizzor och gott att man kan få en öl till om man nu så önskar.Mat: 5/5
Överlag bra kebab och pizza. Jag var inte helt nöjd med deras hamburgartallrik men smaken är ju som baken. Vill du äta "Jönköpingslik" kebab och kebabsås så kommer du inte bli missnöjd! Bland dom billigare pizzeriorna i Mullsjö. Trevligt bemötande. Och visst är det ett plus att man kan ta en öl till pizzan? :- Parkering: Tillräckligt i dagsläget. Tillgänglighet för rullstol: Ramp finns.
Bra mat. Är nog en av mullsjös bästa pizzerior. Och Mullsjös ända pizzeria med alkoholtillstånd så man kan avnjuta en kall öl till pizzan eller ett glas vin om man föredrar det.
Supergod mat. Nyrenoverat. Trevlig uteservering.Mat: 5/5
Beställde Mexicana. Bad om extra mycket jalapenos. Fick väldigt lite. Nästan ingen köttfärs på. Paprika på Mexicana?? 155:- för det här är på tok för mycket då det var väldigt smaklöst. En Mexicana ska vara stark!
snabb service, inte så dyr, god men tyvärr inte så varm pizzaMat: 4/5
Bästa pizzan!! mycket trevlig personal
Riktigt bra bottnar på pizzorna. Dock blir man törstig efter Generösa! God sås. Helt klart Mullsjös bästa pizzor.
En av de godaste pizzorna jag har ätit, riktigt bra råvaror & hantverk. Kan varmt rekommendera! Man känner sig alltid välkommen till Mullsjö pizzeria!
Comment on this business

to add Mullsjö Grill och Pizzeria map to your website;