facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Munera AB

Munera AB

About

Presenter, New Age, Tobakiana

Story

Presenter, New Age, Tobakiana

Address: Centralvägen 28B, 52375 Ulricehamn
City: Ulricehamn
Zip Code: 52375


Similar places near
Bosättningsmagasinet I Ulricehamn AB Bosättningsmagasinet I Ulricehamn AB 12 km En mycket trevlig butik. Stor sortering och mycket bra ordning. Fin skyltning även in...
Reviews
Beställde en vara för 2,5 veckor sedan och betalade direkt gnm Klarna. När varan dröjde trots att det angavs att den fanns i lager så mailade jag. Får inget svar på mina mail och varan kommer inte. Synd att jag inte läste recensioner här på Google och på FB innan jag beställde då jag ju förstår att jag aldrig kommer att få varken vara eller svar på mail. OCH troligen inte pengarna tillbaka vilket jag begärt - men heller inte fått svar på.
Beställt flera gånger innan och varit nöjd... Men nu har jag väntat sen den 18/1 och ej fått varan eller svar på mail, men Klarna är inkopplade och får mina pengar tillbaka. Såg på nätet att deras f-skattsedel är avregristrerad sen 2018/11/08.
Blev bedrövad då vi dagen före begravningen får en ängel med fel text. Och inte vilken text som helst; den avser ett barn och är alltså helt obrukbar då ängeln beställdes för att stå bredvid min fars kista.. En bagatell kan tyckas, men för mig var det jätteviktigt då vi undanbett oss blommor till förmån för Cancerfonden.
3dje gången jag beställer här i från. Det 2 första gångerna har jag haft leveransen bara ett par dagar efteråt. Och varit jätte nöjd. Nu denna 3dje gången har min leverans ännu inte kommit. Beställde den 28 januari men har meddelat klarna om återbetalning.
Fick inte min vara jag beställde, och hade som tur var valt att betala med Klarna så jag blev inte av med några pengar. Skrev ett mail till butiken några dagar innan fakturan skulle vara betald men har fortfarande inte fått något svar, två veckor efter.
Väntat sen 25 januari på varor jag beställt och får inte tag i säljaren vare sig på telefon elr mail. Tack och lov betalade jag genom Klarna.
Urkasst !!!dom lurar folk på pengar och man får inte varorna .så beställ inte nånting eller förskotts betala.
Comment on this business

to add Munera AB map to your website;