facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Munktellbadet

Munktellbadet

About

Kul badäventyr för alla åldrar, generös relaxavdelning och träning. Eskilstunas nya besöksmål bjuder ung som gammal på förstklassiga badupplevelser i kulturhistoriska Munktellstaden. Med tillgänglighet och miljö som ledstjärna.

Story

Detta är en mötesplats för alla som är intresserade av Eskilstunas nya badanläggning MUNKTELLBADET. Vi svarar så fort vi kan på dina frågor.

Aktuella öppettider och eventuella avvikelser hittar du på vår webbplats.

Vi vill att alla ska känna sig välkomna på sidan. Det är därför viktigt att våra regler för sidan efterföljs.

Kommentarer på denna sida får inte innehålla:

• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
• olovliga våldsskildringar eller pornografi
• uppmaningar till brott eller brottslig verksamhet
• olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
• svordomar eller obscena ord
• kommersiella budskap eller reklam

Om vi bedömer att ditt inlägg eller din kommentar strider mot våra regler tas det bort. Om du själv hittar något som du anser kränkande är du välkommen att kontakta oss.

Address: Holger Lindmarks plats 4, 63342 Eskilstuna
Phone: 016100130
City: Eskilstuna
Zip Code: 63342


Similar places near
Mindmovers Mindmovers 571 meter Supernöjd med massagen. Kommer definitivt komma tillbaka! Enkelt att få tid, enkelt a...
Fashion Nails Fashion Nails 1 km Bra och noggrann
Hydrotrim Hydrotrim 2 km Min första vatten gympa. Den var 45 minuter. Det var en såååå duktig instruktör och m...
Reviews
Lagom stora ytor. Bra att det finns micro som man kan värma sin mat. Synd bara att det är så lite med parkeringar i närheten.
Trevligt ställe med fräscha utrymmen men tyvärr kom hem med magsjuka för hela familjen. Antingen vattnet som inte håller mottet eller maten i restaurangen.
Perfekt för min 5-åring med mycket populär vattenrutschkana och ypperlig bassäng för att vänja sig vid vatten och lära sig simma. Fin bassäng för småbarn.
Var på en underbar vattengympa!! MEN...omklädningsrummet var under all kritik . Vi var uppskattningsvis 30-40 pers där inne som skulle duscha och byta om samtidigt. 4 duschar och skåpen räckte inte till alla.KATASTROF!! Bassänglokalerna däremot får mycket höga betyg. Gympaläraren helt suverän!! Längtar trots omklädningen till nästa pass!!
Väldigt trevligt, fräscht och underhållande badhus. Super trevlig personal!
Varit två gånger på relaxavdelningen och en gång på minisim. Fina och fräscha lokaler. Personal i relaxen och simlärare är väldigt bra. Bemötandet i "receptionen" har lite att önska. Överlag blir det 4 av 5.
Ringde i förväg och frågade efter bad shorts till ett barn, receptionisten gick för att kolla upp. Fick svar att det finns och kostar runt 129kr. Efter 20min var jag på plats. Billigast var 229kr utöver att storlekarna är annorlunda märkta. Frågar i receptionen om hjälp, som ter sig ha koll men sen säger att de själva vet inte hur storlekarna fungerar. Missledande.
Synd att vi byggt ett så påkostat badhus men ändå inte lyckas få till äventyrsdelen. Den passar endast mycket små barn, typ upp till 5. Lite trist. Bra simbanor.
Lite väl dyrt jämfört med andra badhus. Både inträde och kiosk. Mycket människor där som inte bryr sig om regler. Personal ser inte till att dom efterföljs heller.
Nyttjar anläggningen för Aqasport: Ledarledd gruppträning i vatten med olika inriktningar Aqa trim, Aqua Circle Tabata mm. Mycket bra och prisvärd träning. Duktiga instruktörer.
Comment on this business

to add Munktellbadet map to your website;