facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Murtans Trafikskola

Murtans Trafikskola

About

Murtans Trafikskola

Story

Murtans startade redan 1927. Vi som personal har inte så många års erfarenhet men jobbar med glöd och entusiasm för att din trafikantutbildning skall bli något extra att minnas. Vi sätter moralen och kvalitén i framsättet för dig som kund. Tillsammans utgör vi ett team som ständigt jobbar för att kunna ge en högklassig trafikutbildning.

Murtans Trafikskola är en trafikskola som ligger centralt i Falkenberg, med bästa anslutningen till både tåg och buss. Du kan enkelt ta dig till och från oss, oavsett var du bor eller arbetar.

Vi är den första trafikskolan i Sverige med klimatneutralisad övningskörning och klimatdeklaration av körlektioner, ett miljöriktigt val för dig som ska ta körkort.

Körkortet är en utbildning för livet och vår utbildning leder dig självklart till en trafiksäker och miljömedveten förare.

Vi anpassar utbildningen efter dina erfarenheter och behov, vilket sparar din tid och pengar.

Address: Holgersgatan 15, 311 35 Falkenberg (Suède)
Phone: 0346711495
City: Falkenberg
Zip Code: 311 35



related searches: Transportstyrelsen körkort, Transportstyrelsen, Handledare körkort
Similar places near
Falkenbergs Trafikskola Falkenbergs Trafikskola 412 meter Trevlig personal i receptionen. Och en riktigt bra körlärare tog mitt MC kort här
Reviews
Fantastiska handledare, föreläsare, bra kurser. Bra bemötande. Jätteroligt att ta körkort här! :D
Bra skola men dyra priser de har golfb, Tesla och Passat men när jag frågar ge mig inte ett tillräckligt svar och inte snäll
Översatt av Google Mycket bra Original Very good
Comment on this business

to add Murtans Trafikskola map to your website;