facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Museispårvägen Malmköping

Museispårvägen Malmköping

About

Hela Sveriges Spårväg



"Hela Sveriges lokaltrafikmuseum"
Address: Järnvägsgatan 4, 642 60 Malmköping
Phone: 015720430
City: Malmköping
Zip Code: 642 60


Reviews
Fantastiskt trevligt ställe med engagerad personal som kör spårvagn och gärna berättar och förklarar.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Spontant och väldigt trevlig utflykt till Malmköping och den gamla museispårvägen. Vi åkte med ett tåg från 1902! Spännande och man lever sig in i den tiden.....Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Väldigt fint museum där man kan åka spårvagnar från olika platser i Sverige. Trevlig personal och intressant besök. Mycket vacker spårvagnstur genom landskapet som visar upp Sörmland från sin bästa sida. Det finns också möjlighet att besöka badplats i närheten, spårvagnen går till Malmakvarn där man kan hoppa av och promenera ner till badplatsen.
Verkligen värt ett besök. Kul för att alla åldrar och inte särskilt dyrt.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Har bott så nära hela tiden men aldrig blivit av att besöka Museispårvägen. Helt okej att få åka spårvagn men kan tycka att det skulle behövas läggas mera krut på Museiföremålen.
Riktigt trevligt med de gamla vagnarna. Garaget var öppet så det gick att titta på fler vagnar än de som de tagit ut för dagen. Missa inte bussmuseet där det står flera gammla bussar. Biljetten för att åka spårvagnen gäller hela dagen vilket är perfekt för barnen.
Helt okej förmiddagsaktivitet. Gör sig nog bäst med mindre barn i sällskapet. Lite besviken på vyerna under åkturen. En fick nästan se mest utav campingen, naturen kändes igenvuxen längst banan.
Mysig utflykt med barnen. Åka spårvagn, titta i spårvagnsstallarna och bussmuseum. Fik med Siaglass mm. Betalning med swish funkar, och så får man fina biljetter!
Fantastisk fin samling av gamla vackra spårvagnar från olika tidsepoker. Kul att man kan åka en sväng om andan faller på. Bussmuseet var också intressant om än något trångt.
Roligt för hela familjen! Nostalgi med spårvagnar av äldre modell, bussmuseum, souvenirbutik och utmärkt trevligt café.
Comment on this business

to add Museispårvägen Malmköping map to your website;