facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MusikCarina

About

Låt musiken få komma in i ditt liv!
Jag erbjuder bla pianolektioner, körsång, konsult- och projektuppdrag,medverkan vid olika typer av festliga sammanhang

Story

MusikCarina är mitt nya utvecklade företag som har sin grund från 1993. Jag upptäckte ett behov som sträckte sig utanför den vanliga kulturskolans utbud. Min bakgrund är bred och kan täcka en stor del av den efterfrågan som görs. Vare sig det handlar om om undervisning eller musikframträdanden, eftersträvar jag alltid högsta nivå på mina tjänster.

* Jag är utbildad pianopedagog från Kungliga Musikaliska Akademien i Stockholm 1985 och erbjuder undervisning från nybörjarstadiet och till dig som redan kommit en bit. Repertoaren är bred, men tonvikten ligger på det klassiska.

* Jag har arbetat med ett flertal olika typer av körer, barn/ungdoms och vuxenkörer. Flera av dem har jag startat upp själv. Jag har bla arbetat med Adolf Fredriks kyrkas barnkörer.

* I skolor har jag satt upp ett stort antal musikteatrar /musikaler i olika former.

* Som sångerska och pianist har jag framträtt med både solouppdrag samt som ackompanjatör. Jag har bla varit engagerad som sopransolist i Händels "Messias" och LE Larssons "Förklädd Gud", men sjunger även lättsammare repertoar som visor, pop och jazz. Tillsammans med min man Ulf Edlund, diplomandviolinist från Edsbergs Musikhögskola, finns möjligheter att erbjuda musikframträdanden på högsta nivå, där jag sitter vid pianot.



"PianoundervisningKörledarePianistSång vid olika tillfällen, olika genres"
Address: Brokadvägen 12, 178 37 Ekerö
Phone: +46705733503
City: Ekerö
Zip Code: 178 37


Comment on this business

to add MusikCarina map to your website;