facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Musiklivet

Musiklivet

About

Vill du studera musik och har behov av en anpassad studietakt? Då är kanske Musiklivet något för dig!

Story

Vi vänder oss till dig som vill ta klivet och utveckla din musikalitet. Kanske har du inte tyckt det varit enkelt att gå i skolan alla gånger, och tänkt att plugg och utbildning, som det traditionellt brukar se ut, inte är din cup of tea? Hos oss får du möjlighet att under två år fördjupa dig i musik och musicera tillsammans med andra, på dina villkor, och i en studiesituation som funkar för dig. Du som söker ska ha vana att spela ett instrument eller sjunga.


På Musiklivet kan vi erbjuda anpassad studietakt och/eller stöd i boende. Att man har behov av detta kan ha olika anledningar, det kan till exempel bero på en neuropsykiatrisk eller psykisk funktionsnedsättning (som ADHD, Aspergers Syndrom, dyslexi eller annat). Studierna på Musiklivet ger dels en musikalisk grund för vidare musikstudier/musicerande, men också goda förutsättningar för att ta ett ”kliv” mot ett eget boende och ett självständigt liv.


Address: Sjöviks Folkhögskola, 77595 Krylbo
Phone: 0226-678 17
City: Krylbo
Zip Code: 77595


Similar places near
Utsunds Kurscenter Utsunds Kurscenter 5 km Varmt välkommen till Utsunds Kurscenter! Ett litet kurscenter i Dalarna. Stillsamt oc...
Comment on this business

to add Musiklivet map to your website;