facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Musikprogrammet Ljusdal

Musikprogrammet Ljusdal

About

Om du brinner för musik, kan vi hjälpa dig framåt.

Story

Det viktiga för oss är inte vad du gjort tidigare eller var du kommer ifrån, utan att du har driv, vilja och ett stort musikalisk intresse. Det är skälet till att vi ger detta till dig. Om du brinner för musik, kan vi hjälpa dig framåt.

Vi har Hälsinglands mest välutrustade musikhus med en ”state of the art” studio,
ett antal ensemblerum och en toppmodern datasal för inspelning och arrangering. Du har tillgång till musikhuset varje vardag till 22:00 och på helgerna.
Välj programfördjupningar som musikproduktion eller rytmik. Du får individuell
undervisning på ditt huvudinstrument/sång av några av landets bästa lärare som både finns i huset eller kommer på besök utifrån. EstradLjusdal ser till att du kommer att få spela live så mycket du vill eller orkar.
Är du teaterintresserad kan du välja scenisk musikproduktion som individuellt val i årskurs två och tre. Du får då möjlighet att uppträda som skådespelare, musiker eller sångare i en stor scenuppsättning.
Hos oss har du alla möjligheter, det är DU som sätter gränserna.
Kommer du ifrån en annan kommun och behöver boende så finns det tillgång till studentboende bara några meter ifrån musikhuset. Frukost och middag serveras på området och personal finns tillgänglig nästan dygnet runt.

Välkommet till Estetisk Musik på Slottegymnasiet.

Address: Verkstadsskolevägen 34, 827 34 Ljusdal
City: Ljusdal
Zip Code: 827 34


Similar places near
Slottegymnasiet Ljusdal Slottegymnasiet Ljusdal 0 meter Rektorn e ding
Trägymnasiet Ljusdal Trägymnasiet Ljusdal 1 km Trägymnasiet är en friskola i Ljusdal som ägs och drivs av lokala aktörer inom träbra...
Comment on this business

to add Musikprogrammet Ljusdal map to your website;