facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Musselbaren Smögen

Musselbaren Smögen
Address: Tunnbindarvägen 5b , Smögen 450 43, O, SE
City: Smögen
Zip Code: 450 43



related searches: Musselbaren Ljungskile, Laxbutiken
Reviews
Vår favorit på Smögen. Musslorna är superfärska och tillagade med kärlek, de lyxiga pizzorna kanonbra, finns vegorätter och servicen är personlig och lyhörd! Rekommenderas varmt! Missa inte uteserveringen på bryggan kvällstid !!Mat: 5/5
Mycket trevligt ställe med trevlig personal. Bra priser och god mat och dryck. Enkelt att ta sig till och från med hjälp av Zitabåtarna. Rekommenderas.
Vi parkerade på ett nästan tomt parkeringshus mycket nära restaurangen, och sökte därefter på "Restaurang" i Google Maps vilket gav oss rekommendationen att besöka Klevens. Sagt och gjort. Väl på plats upplevde jag personalen vid bordsplacering som något passiv och därmed inte särskilt välkomnande, 4-5 personer gick förbi oss vid entrén där den 6e sa att vi snart skulle få hjälp, men att man först behövde rensa några bord. Ingen fara, sålänge någon kommunicerar orsaken till väntan. Bekväma till bords bestämmer vi oss för att beställa varsinn räksmörgås med ett alkoholfritt mousserande på sidan. En perfekt kombination, såhär i efterhand. Räksmörgåsen är toppenfin, där särskilt avokadomajonäsen utmärkte sig lite extra. Mycket bra smörgås helt enkelt! Jag upplever dock personalen som lite passiv även till bords, vilket bland annat märks genom att man glömmer vårt mousserande vin under ca 5 minuter. Detta trots ett relativt lågt besökstryck, just då. Småsaker? Absolut. Men det gör ett 5-stjärnigt betyg svårt att ge.
Skön, bra service, god mat. Extra plus för skugga en het dag och att stället ligger mitt emot huvudgatan som är mer stökig.
Åt middag här nyligen. Beställde från Musselbaren-delen och var nöjd med min Moules Frites. Var även i stort sett nöjd med mitt besök men servicenivån kunde de kanske jobba lite på. En grej som var lite märklig var att jag bokade 19:30 via hemsidan vilket jag även hade fått en bekräftelse på per e-postk men när jag kom dit så påstod personalen att jag bokat 20:30. Nu gjorde det inte hemskt mycket eftersom det gav tillfälle till en fördrink ute och förhållandevis snart hade de ordnat fram vårt bord. Det hela kändes lite konstigt och det var en smula irriterande att det påstods att jag bokat en tid en timma senare än vad jag gjort, trots att jag hade en bekräftelse att visa upp.
Mycket god mat, Otrolig Service!Mat: 5/5
Mycket trevlig personal och god mat. Även bra vinlista, kul vinkyl att spana in också. Bra utbud på champagner o annat bubbel.
Fish and chips. Väldigt gott och vällagat med jättegod remouladsås, dock alldeles för torrt. Saknade exempelvis en vinäger, som man får i England.
Toppenställe! Bästa vy man kan få och bästa menyn dessutom till bra pris. Addera den trevliga personalen och du har en pärla.
Mycket trevlig restaurang. Vi var där på fredags afterwork. En härlig buffé serverades med allt från musslor till pizza. 215 kr inklusive ett glas vin eller öl. Det var gott. Även trevligt att få se Smögenbryggan från ett annat håll. Väldigt vackert.
Comment on this business

to add Musselbaren Smögen map to your website;