facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Myrans

"Välkommen Restaurang & Pizzeria Myran i Enskede! Vi är en hemtrevlig kvarterskrog i södra Stockholm som serverar allt från grillat till italiensk mat. Vi lagar även riktigt goda pizzor!Välkommen in till din pizzeria i Enskede!"
Address: Handelsvägen 186, 122 48 Svedmyra, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4686590995
City: Svedmyra
Zip Code: 122 48



related searches: Myran's menu, Myrans phone number, Myrans Arnaudville louisiana, Myrans maison de manger, Uncle B's Arnaudville Menu, Uncle B's menu, Little Big Cup, Myron's restaurant
Reviews
Sämsta plescavica jag någonsin har ätit. Men väldigt trevlig personal som ger väldigt bra service. Synd på den undermåliga maten.
Bra mar Mycket bra och trevlig service. Synd på sunkiga toaletter Annars super och handikappvänligt
Hemtrevligt ställe, den 'sköna lokala' med grym personal! Pizza, ala carte och god öl! Och när man är nöjd för kvällen kan man avsluta med shopping på ICA bea svedmyra som ligger runt hus knuten!
Bra läge och trevlig personal. Tyvärr rätt smaklös mat.
Halv-alkat klientel på restaurangen. Lite trött personal. Lyser upp när man kör avhämtning. Pizzan är faktiskt riktigt god och välbakad. Inte ätit på stället men de får en fyra för pizzan. Hårt arbetande pizzabagare som jobbar på bra och kan det han gör! Pizzan är förorts-stuk och smakar gott. Bra skinka. Fräsch bea. Nu i efterhand så går min recension ut helt till deras pizzabagare. Pizzan rekommenderas.
Helt smaklösa pizzor ,ingen sallad. Grekisk sallad full med vatten ingen gurka. Kommer aldrig mer köpa där. Blir ingen stjärna alls.
God lasagne och mycket trevlig personal!
Bordsbeställning, dom var rätt så snabba på att komma fram och välkomna oss till bords och överlämnade 3 menyer. Salladen och brödet som serverades som en starter smakade riktigt gott. Till varmrätt åt vi Souvlaki med klyftpotatis, tomatsås och tzatziki. Tzatzikin var inte så krämig så det påpekade jag till personalen Toaletterna stora och rena. Man kommer lätt in med rullstol där.
Bäst med Lyrans Resturang, man känner sig välkommen och okej att bara relaxa med ett par öl.. PS, "Nöjda kunder, kommer ju alltid, tillbaka"!
Bland det äckligaste jag ätit! Hamburgarbrödet var dränkt i dressing så att det både rann längs händerna och fick brödet att falla sönder. Hamburgaren fick big Mac att framstå som en lyx burgare.
Comment on this business

Directions to Myrans with public transportation


Svedmyra 50 meters
Handelsvägen 70 meters
Svedmyra T-stn 80 meters
163
906
Svedmyra 80 meters
161
195
903
Svedmyra 80 meters

to add Myrans map to your website;