facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Myway Nynäshamn

Myway Nynäshamn
Address: Centralgatan 7, Nynäshamn
City: Nynäshamn


Opening Hours

Monday: 07:00 - 21:00
Tuesday: 07:00 - 21:00
Wednesday: 07:00 - 21:00
Thursday: 07:00 - 21:00
Friday: 07:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 19:00

Reviews
Inte värt 1 stjärna ens,första och sista gången jag går in där,har aldrig mött en så fruktansvärt otrevlig ägare någonsin,ingen som helst servicelänsla,har aldrig blivit så illa bemött förut,tack och lov, muttrar på sitt språk till kunderna,varor som gått ut för länge sen,jag köpte en vara och upptäcker när jag är på väg ut att utgångsdatumet var för 3,5 månad sen,påpekar detta till honom,då kastar han först varan i en kartong ,sen slänger han pengarna på mig och skriker något obegripligt på sitt språk till mig ,man får inte bete sig så. Alla klagar på honom,och många har kontaktat Myway via mail,och dom har tagit bort honom från dom,han jobbar nog åt sig själv nu,men han måste bort som postombud också, förstår överhuvudtaget inte varför han har en butik,och hur han överlever,det är ju inga som vill gå dit längre.
Måste dessvärre hämta ut ett och annat paket hos detta lågvattenmärke till postombud. En av flera märkliga detaljer, utöver det usla bemötandet: Hur kan ett postutlämningsställe tillåtas, där personalen inte talar ett ord svenska? Tycker synd om de äldre som riskerar att hamna framför en språkbarriär. Om ni erbjuds möjlighet att välja ett annat ombud, gör det! Coop ligger exempelvis ett stenkast bort och har schysst personal.
Behövde åka ända från Lidingö för att hämta ett paket som PostNord hade skickat hit. PostNord försökte få tag på de ansvariga här så att de kunde buda om paketet. Tydligen gick det inte att komma fram på linjen för PN då det var upptaget. Sedan fick jag reda på av en grannbutik att killen hos Myway pratar konstant i telefon och tittar på TV. Väl när jag kom dit så visade det sig att han dels kunde inte ett ord svenska och dels var han otrevlig som satan. Äcklig butik var det också!
Dålig kundservice. Personen i fråga som har hand om postombudet vägrade dela ut paket för att hans scanning grej visade att paketet inte fanns där medans postnord säger att paketet ligger där & visades även i postnord appen att paketet fanns där. Vägrade gå och kolla själv.. REKOMMENDERAR INTE att gå hit.
Rätt liten butik/kiosk som ändå har ett utbud som inte finns överallt. Här finns mycket godis som jag känner igen från kiosken man handlade i när man var liten. Saker som inte finns i vanliga butiker. De har även slush, vilket inte finns på så många ställen här i Nynäshamn. Tror att de ska börja med paketutlämning, men är inte helt säker.
Otrevligaste personen jag någonsin mött. Indiska mannen, äldre herre. Slänger runt paketet man ska hämta, är väldigt otrevlig allmänt. Skulle inte rekommendera att ni skickade paket hit, ta coop istället.
Jag gick hit med min lilla kusin 10 år och bad honom köpa cigaretter och en redbull åt mig. Lill kusinen kommer tillbaka tomhänt o säger att han inte fick köpa för han var för ung helt sjukt vilket land man lever i
Sämsta butiken! Personalen förstår inte svenska och ifrågasätter min svenska när jag själv är SVENSK! Otrevliga och dryga och kan inte ens sköta posthantering ordentligt. Rekommenderar alla som ska hämta ut post att gå till andra postombud!!
Hade man kunnat ange -0 så hade jag gjort det. Visserligen heter det My way men det funkar inte att driva verksamhet på hans sätt…
Alltid otrevlig när man kommer dit. Var en halvtimme sena med att öppna, så stod ute och väntade i 30 minuter. Sen när personalen väl kom, fick man ingen ursäkt. Otroligt dålig kundservice.
Comment on this business

to add Myway Nynäshamn map to your website;