facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MyWay Skoghall

MyWay Skoghall

About

Andelsspel varje dag på ATG- och Svenska Spels produkter. Störst lösgodissortiment på Hammarö. Solarium, telefonkort, mjukglass, korv, kaffe, fikabröd

Story

Andelsspel varje dag på ATG- och Svenska Spels produkter. Alltid de senaste hyrfilmerna. Störst lösgodissortiment på Hammarö. Solarium, telefonkort, mjukglass, kalla drycker, chips, korv, kaffe, fikabröd, smörgåsar, sallader, receptfria läkemedel, kvällstidningar, veckotidningar, gratulationskort, presentkort. Betala räkningar och gör kontoinsättningar hos oss via Kassagirot.



"En av Värmlands största spelbutiker. Störst och billigast lösgodissortiment på Hammarö. Tobak, glass, telefonkort, kaffe, fika, stort sortimen av barngodis."
Address: Björkhagsgatan 2, 663 30 Skoghall, Sweden
Phone: 054510145
City: Skoghall
Zip Code: 663 30



related searches:
Similar places near
Morfars Kiosk - Skoghall Morfars Kiosk - Skoghall 471 meter Kiosken på Gunnarskär, för alltid känd som Morfars Kiosk!
Reviews
Riktigt trevlig personal åh bra service, varmt mottagande
Vore ju bra om öppettiderna stämmer med verkligheten! Mitt paket får väl ligga ett tag till. Men det blir NI som får stå för ev frakt tillbaka och om jag inte får tillbaka det jag har betalat!!! Uppdatering: Så man ska behöva gå in på eran fb för att få se öppettider? Om man inte har fb då? Jag är väldigt sällan inne på min. Ni vet att fb är utdöende sida? Det ligger inte alls med i tiden att ha fb längre. Men som sagt ni får stå för de ev kostnader som kommer om jag inte hinner hämta det. Var ner idag men då var det ju inte längre öppet. Och nu får jag se om.jag hinner ner. Om inte får ni ta kostnaderna jag ev får. Inget att diskutera!
Kiosk med bra utbud. DHL upphämtning. Kaffe och kaffebröd. Te. Hammarös största utbud av lösgodis. Filmuthyring. Sittplatser. Rampa för rullstol. Bra med parkeringsplatser. Mycket trevlig personal. Möjligt att betala räkningar och sätta in pengar på kontot. Rekommenderas starkt!
En mycket bra kiosk, spel och fik med riktig trevlig personal Finns även solarium som är bra. Kan varmt rekommendera ett besök dit när ni har tid Riktigt god mjukglass har dom också
Har bara varit här för att hämta post men verkar trevligt med allt man kan förvänta sig från en kiosk
Super schysst o snälla personal o super bra godis utbud
När allt annat är stängt finns Direkten. Dessutom lite av en plats där man träffar folk man känner.
Det är alltid trevligt att komma in hos er man bemöts med vänlighet av trevlig personal
Bra parkering här och trevlig personal bästa godiset på Skoghall bra ställe å Tipa & göra Travet på
Välsorterad godisaffär, bra priser och stort och brett utbud.
Comment on this business

to add MyWay Skoghall map to your website;