facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nälstabadet

Address: Trolle Bondes gata 2-4, 162 72 Vällingby
Phone: +4687729600
City: Vällingby
Zip Code: 162 72



related searches: Motionera, Vanadisbadet, Eriksdalsbadet pris
Reviews
Trodde jag skrivit om detta bad tidigare men hittar inte min recension. Perfekt att ta barnen till. Vi brukar gå tidigt när dom öppnar. Stora fina ytor. Det finns en bebispool och barnpool utöver den stora 50-meters bassängen. Ibland är det simskola i barnbassängen. Och det är även simträning i stora bassängen ibland. Det finns bra skåp att låsa in tillhörigheter. Det finns omklädningsrum och duschar som är varma. Toaletter är som på alla badhus, blöta och luktar kiss. Tycker dock att det är rent och fräscht. Personalen är trevliga. Vi köper alltid säsongkortet. Saknar en riktig kiosk.
Känner mig snuvad på pengar då Solna kommun håller baden öppna till 6 september Ingen service i år heller,ingen kiosk o ingen personal som går runt och tittar,råttor o smuts o det här är sista ggr jag gör badort inom Stockholms stad som borde skämmas!!!!!
Klockrent bad! Så skönt att kunna vara både ute i solen och inne i stora tältet. Saknar bara möjlighet till glass, mat och dricka på plats.
Utomhusbad med tre pooler varav en för vuxna. Lagom varmt i vattnet, dvs svalkande när det är varmt. Helt ok för motionssim och vattenlek. Dock inga rutschkanor eller liknande. Hyffsat fräscha toaletter och omklädningsrum.
Själva barnpoolen är helt ok för barn att leka och plaska i. Men från ingenstans kommer det "en simskola" och 2 instruktörer som ser ut som vilka mammor som helst, som plötsligt börjar på ett otrevligt sätt slänga ut de lekande barn från poolen. Ingenstans vid entré finns det någon information om att barnpoolen stänger vid en viss tid pga av simskola. Väldigt dålig kommunikation verkar det vara mellan de som hyr bassängen för simskolan och de som jobbar på Nälstabadet. Väldigt oseriöst. Kul i början var det , men väldigt tråkigt i slutet, en halv timme innan Nälstabadet skulle stänga, när barnen plötsligt blev utslängda från vattnet.
Stor bassäng under tält, väldigt bra. Liten barnpol, kolla att den inte är bokad av simskolan eller skolan innan man åker hit med barn. Trevligt bad, det man saknar är en mellan stor pol som är handikapp, äldre och barn liknande man har på Eriksdalsbadet. 0.8 till 1,2 djup med trappor och liten ramp ned i vattnet, finns gott om plats bygga en och västerort borde ha en liknande.
Stor bassäng, stor gräsmatta. Saknar kiosk, det har funnits tidigare. Hittills i år har det varit lite besökare.
Bra 50 meters bassäng, enkelt men bra.
Okej badhall för tränings simmare. Luktar dock offentlig pissoar konstant sen 2 år tillbaka i korridorerna.
Är visst bara öppet för allmänheten under sommaren, bra att veta innan man kommer förbi
Comment on this business

Directions to Nälstabadet with public transportation


Nälstaplan 130 meters
118
158
Järneksvägen 240 meters
118
158

to add Nälstabadet map to your website;