facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Närhälsan
Address: Brattåstorget 13, 438 32 Landvetter
Phone: 010-473 37 00
City: Landvetter
Zip Code: 438 32



related searches: Närhälsan Online, TBE-vaccin Landvetter, Gynekolog Landvetter, Meliva Landvetter, Närhälsan rehab Landvetter, Närhälsan Provtagning, Landvetter BVC, Närhälsan vaccination
Similar places near
VictoriaZ VictoriaZ 245 meter Hej och varmt välkomna till mig. Jag är dipl. nagelterapeut. Hos mig kan du göra en e...
Cecilias Osteopati Cecilias Osteopati 795 meter Egen företagare på Partillekliniken Studerat vid Scandinaviska Osteopathögskolan i Gö...
Reviews
Omöjligt att få tid. Man ringer konstant vid öppning men får försöka i flera veckor utan framgång. De hänvisar till akuten. Ett skämt, en stjärna ör ett överbetyg.
Omöjligt att få kontakt med de via telefon. 4 försökt att digitalt förlänga recept till barnet utan framsteg. Otroligt långa väntetider. Har lyckats dock träffa en väldigt bra läkare där vid två tillfällen.
Det gäller att vara sjuk under telefontider annars kan du hälsa hem. Pinsamt.
Har aldrig någonsin lyckas nå dem på telefon. Snabbakut fungerade vid ett tillfälle, men vet inte om den finns kvar.
Inga tider, hänvisar till Mölndal jourläkare. En stjärna är lite mycket…
Håller helt med alla andra som klagar på telefonsvaret. Katastrof. Ringer in en viktig fråga och ingen återkoppling alls fast de säger att någon kollade på ärendet. Slösar bara min tid genom att få mig att åka in till platsen utan att få någon hjälp.
Sämsta vårdcentralen. Inga Tider Alltid . Problem med läkare och personal Frånvaro jämt. Dom hänvisar till åby istället.
Om du har åkommor som är annat än öroninflammation eller dylikt ska du inte söka dig hit. De har svårt att bedöma svårare tillstånd och läkarna ger inte återkoppling i tid. Svårt att få kontakt med " sin egen läkare" i samband med utredningar också. Sådana situationer är väldigt jobbiga och har krävt ett par samtal med vårdcentralens ansvarig. Riktigt tråkigt.
Skriver osanningar i journal och sätter diagnoser utan behandling. IVO borde kontrollera dem.
Jobbiga... svårt med tider, ganska okunniga läkare Har svårt med att förstå patientens problem, tar inga egna ansvar. Men det värsta är nog alla läkare som kommer och går och då inte kan hjälpa till eftersom dom inte är där kanske nästa gång man kommer.
Comment on this business

to add Närhälsan map to your website;