facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närhälsan

Närhälsan
Address: Flygfältsgatan 23, 423 37 Torslanda
Phone: 031-345 00 10
City: Torslanda
Zip Code: 423 37



related searches: Närhälsan Borås, Närhälsan Skövde, Närhälsan app, Närhälsan Kungshöjd, Närhälsan Torslanda, Närhälsan Falköping, Närhälsan Gibraltargatan, Närhälsan Backa
Similar places near
Flexmassage Torslanda Flexmassage Torslanda 127 meter Rekommenderar Stella som är fantastiskt duktig massör.
Yogāsana Yogāsana 238 meter Yogaundervisning enligt B.K.S Iyengars metod
YOGĀSANA YOGĀSANA 244 meter Yogaundervisning enligt B.K.S Iyengars metod i Torslanda, Göteborg.
Kronans Apotek Kronans Apotek 431 meter Mycket otrevlig personal och när man ska hämta ut recept finns det oftast ingen perso...
Min Doktor Min Doktor 503 meter Praktiskt belägen mottagning för enklare besvär och vaccination.
ShiatsuRummet ShiatsuRummet 2 km En helt underbar behandling med varma helande händer som vaggade, gnuggade och pressa...
Reviews
Ett skämt.... Ringde och försökte boka en tid. Blev uppringd efter någon timma och ombedd att ta en Ipren och boka läkartid via nätet. Sökte för en enveten hosta. Det gick verkligen inte att boka en tid med vederbörande i telefonen... Den här vårdcentralen är helt under isen.
Fantastiskt duktig läkare Anton Werin Otroligt empatisk och kunnig Önskar fler läkare som han! Rekommenderas verkligen!
. Helt otroligt nonchalansa .Nya läkare hela tiden, tykna sjuksköterskor som alltid verkar stressade! Svårt att få läkaretid, ta prover och remisser. När man ringer kl 10 .00 är telefonkön full. Snäsiga sköterskor som ringer upp om man kommer fram. Mycket otrevlig sjuksköterska vid namn INGELA .
Sämst Covidprovtagning. Var man inte smittad innan är risken att man blir det på provtagningen. Man skall in i ett litet rum där man inte ens får vara själv, utan nästa person som skall provtas och ev. har covid skall registreras åtskiljd från den som provtas med en liten flyttbar kontorsvägg. Fantastiskt stressande att behöva utsätta sig för den miljön.
Bästa vårdcentralen jag haft i Torslanda. Alla patientgrupper är välkomna. Inga onödiga kallelser som man undrar över. Ringer alltid upp. Gör alltid sitt bästa trots personalbrist ibland.
Sämsta mottagande i växeln. Ett skämt.
Världens sämsta vårdcentral, är dock inte listad här längre som tur är. Fick en läkare som inte ens kunde svenska. Förstod ingenting och därav också ingen hjälp. När jag förklarade till personalen i receptionen så tyckte dom att jag var oförskämd. Men herregud, man måste väl förstå sin läkare och kunna kommunicera?
Otroligt nöjd med läkaren Puriya Orandi. Kan varmt rekommendera honom! Så professionell, lyhörd och omtänksam. Tack för all hjälp !!! Varma hälsningar
Ringer till en kl 16 på en fredag kväll och informerar att de inte kan förlänga ett recept som man har bett om. Vid förfrågan om vad man ska göra om man får ont ber de en att vända sig till hisingsakuten.. och återkomma på måndag om tidsbokning. Detta är ingen patientcentrerad vård.. enligt mig. Mycket otrevlig sjuksköterska vid namn Karin tog samtalet.
Alltid väldigt trevliga och gör upplevelsen bra trots att man inte är där i sin ”bästa” form. Har bara gott att uttrycka om denna vårdcentral.
Comment on this business

Directions to Närhälsan with public transportation


Amhult Resecentrum 50 meters
23
290
291
34
LILA
RÖD
SVAR
X1
Amhults Torg 250 meters
34

to add Närhälsan map to your website;